Gul fargeworkshop

 

Hva gjør deg GLAD? Neste fargeworkshop holdes direkte fra Miami Beach og da får du høre om den GULE fargepersonligheten. Har du integrert den gule fargen i deg og gir deg selv det du elsker å gjøre slik at du blir GLAD og fornøyd i livet ditt? Blir du med så skal jeg også fortelle deg en hemmelighet som jeg GLEDER meg til å dele med deg!

Jeg blir veldig GLAD og TAKKNEMLIG om du liker og deler fargeworkshopen slik at andre som er glade i farger får en mulighet til å bli med. I denne fargeworkshopen vil jeg gi deg tips til hvordan du kan gjøre det som gjør deg GLAD slik at du blir fornøyd med livet ditt.

Dersom du ønsker å se nærmere på dette, trykk på linken og meld deg på dette gratiskurset hvor du kan måle hvor du er i livet ditt kontra hvor du ønsker å være:
https://anitabjorbekk.simplero.com/page/80568

Dersom du ønsker å få informasjon om de neste Fargeworkshopene jeg skal holde, trykk på linken og meld deg på listen:
https://anitabjorbekk.simplero.com/page/99017