GrupperAnita i vinden

<< kreativ igangsetter               << 1:1 timer                       organisasjoner >>

Opplev dynamikken ved å jobbe sammen med andre!

Det er mye energi å hente, ved å jobbe sammen med andre – spesielt når man jobber med kreative ting, kan det være til stor inspirasjon å merke den kreative kraft som oppstår i rommet. Jeg setter sammen grupper som jeg tror vil ha glede av hverandre.

Dersom du har lyst til å bli med på noen kreative timer sammen med andre, vennligst ta kontakt  >>

Sjekk oppsatte kurser:    Kurser 

 

Det er akkurat som om vi gir hverandre en gave og glemmer tid og sted et øyeblikk.

Å gjøre noe sammen med andre fører til at vi øker vår energi og glede, vi inspirerer hverandre og det er noe som skjer med oss akkurat som om det er en energi, som bare blir sterkere og sterkere i løpet av den tiden vi f.eks maler sammen. Det å tilbringe tid sammen med mennesker, som har samme interesse og dele noe positivt gjør meg glad det er min erfaring på de kursene og timene jeg har delt med andre.

Ved å bruke Decoupage vil du enkelt mestre å lage et fint bilde med en gang. Da limer vi servietter på lerret og maler i de farger du ønsker etterpå.

Ved å trekke Fargekort vil du bevisstgjøre deg på en følelse, som du kan bearbeide og gi slipp på eller fargen vil kunne styrke deg i det du møter akkurat nå. Det å trekke kort sammen i grupper vil få oss bevisst på mye mer enn om vi trekker kort alene.