Coaching

Elsker du å male men har ikke helt troen på deg selv og at din kunst er god nok?

Da kjenner du deg kanskje igjen i noe av dette:

 • Du tør ikke vise frem din kunst

 • Du er redd for hva andre skal si

 • Du er frustrert fordi du har malt mange malerier men får ikke solgt noen

   

  Du kan bestemme deg for å gjøre noe med det, og du kan starte nå!

   

Coaching kan få deg over i en ny og god flyt der du:

 • Er trygg på deg selv og ser din egen verdi

 • Slutter å bry deg om hva andre mener

 • Selger jevnlig malerier fordi du stråler og er stolt av det du har laget

 

Ønsker du å få troen på at du er god nok og hjelp til å vise frem og selge dine malerier? Ta kontakt  med Anita Bjørbekk på ab @kreativkunst.no for mer informasjon.

 

anita26s2

Jeg har selv vært i mange endringsprosesser og kjent på følelser av skam og tvil på om jeg er god nok. Selv om det var tøft å stå i så er jeg dypt takknemlig for alt jeg har møtt fordi det har gitt meg så god læring, vekst og en bedre forståelse for hva jeg ønkser og hva livet handler om.

Som coach og veileder er jeg en støttespiller for deg i alt du møter på veien. Jeg hjelper deg til å bli trygg på deg selv og trygg på at du er god nok slik at du tør å bli med på utstillinger og selge den vakre kunsten din og tjene penger på din kreativitet.

 

Min utdanning og erfaring:

Jeg har utdannelse i Veiledning og Coaching fra Høgskolen i Oslo og Akershus.

Coaching program av Maki Svendsen som tar for seg å bruke og stole på din intuisjon.

Fra BI har jeg masterprogrammet Samspill og ledelse: Anvendt organisasjonspsykologi i individ, gruppe og organisasjoner samt en bachelor i Økonomi og Administrasjon.

Jeg har jobbet med 1:1 og gruppe coaching siden 2013.

 

 

Tilbakemeldinger:

«Jeg er takknemlig for mine timer hos Anita. Hun har hjulpet meg til å bli tydeligere på hva jeg vil, og det var mitt mål. Hilsen Rigmor.»

«Tre timer coaching med Anita Bjørbekk og jeg er i gang. Anita er en fantastisk inspirerende og kunnskapsrik dame. Hun ser muligheter der andre bare ser begrensninger. Jeg har ikke møtt noen som Anita, hun lærer meg til å stole på min egen intuisjon og komme nærmere den beste utgaven av meg selv. Tusen takk Anita – Janne Renate Pettersen

«Anita er en bra dame som har funnet veien, fargene og kjærligheten i seg selv. Derfor kan hun hjelpe andre til å finne veien. Anne»

 

 

SommerkampanjeVeilednig2017 copy