Dugnad på Barnas Marked

19 oktober 2013 kl 11-15

Barnas Marked 1

Barnas Marked på Ulefoss har en filosofi, at du kan kjøpe og selge alt du ikke trenger lenger og som er for fint til å kastes.

Solbjørg Holter ber deg om å rydde i skuffer, skap og kjeller og benytte sjansen for å få noen kroner, for det som er stablet vekk. I tillegg til at du kan tjene på det som du ikke lenger trenger, støtter du Ulefoss Musikkorps ved å delta. Det vil også være andre aktiviteter i regi Ulefoss Musikkorps, som kafe samt en del overraskelser.

Da Solbjørg spurte om jeg ville hjelpe til og ha decoupage for barna, var jeg ikke i tvil om hva svaret var. JA…selvfølgelig. Solbjørg er et fantastisk menneske som skinner ut ubetinget kjærlighet og vil det beste for alle. Hun er en stor ressurs for sitt nærmiljø og for oss som har fått lov til å bli kjent med henne.

 

Barnas Marked 2

Pernille Bache ville også bli med på å bidra og her forbereder hun servietter, maling, lerret, lim og passer på at vi har alt vi trenger.

Barnas Marked 3Stille før stormen…

Barnas Marked 4Det var mange barn som ble med og laget et flott bilde og lykt, ca 40 barn ble med… Silje Karine Stoa var også med og hjalp til med decoupage – lime servietter på lerret og lykter og male etterpå.

Barnas Marked 5Barna var virkelig engasjerte og de laget så utrolig mye fint! Kanskje det er Solbjørgs store hjerte denne jenta maler…?

Barnas Marked 6Når man har malekurs, må man jo også ha vernissage! Barnas Kreative Utstilling ble en suksess…

Barnas Marked 7Det var mange som kom bort og beundret alle de flotte maleriene og lyktene, noen ble også så inspirert at de ønsket å gå på kurs hos meg også… Kanskje vi ?SES!

Barnas Marked 8

Det var 32 utstillere fra Notodden til Brevik som solgte alt mellom himmel og jord. Nydelige kaker i kafeen, som Pernille og jeg måtte smake på…opptil flere stykker…mmm

Det var rundt 1000 mennesker innom denne dagen….Så bra…

Utrolig gøy å bli med på Barnas Marked, kanskje vi ?SES! neste år også…?