Telemarksutstillingen 2014 Jiippiii

Et av mine bilder er med i Telemarksutstillingen 2014

Dette er helt fantastisk!

Det satt tre forskrekkede barn i stuen hjemme hos meg da jeg plutselig begynte å danse indianer dansen og synge av glede på mandag morgen. Jeg satt og leste mail og trodde ikke mine egne øyne da jeg leste svaret fra Telemarksutstillingen …..  et av mine bilder var valgt ut til å bli med.

Jeg ble så strålende glad og inspirert at jeg måtte bare ut i atelieet mitt og sette i gang og male. Det er så lenge siden sist jeg har malt. Jeg har vært så opptatt med å skrive bok, lage fargekort og en del andre kreative ting, at jeg helt hadde glemt hvor fantastisk det er å male.

Glede Telemarksutstilling 2014_redigerad-1

        Du er god nok, ALLTID!                                               Glem aldri det! 🙂

Det er så utrolig viktig å bli sett. Dersom du jobber og jobber og ingen ser deg eller sier at det du gjør er bra, kan man miste gnisten og troen på det man gjør. Det at jeg ble valgt inn på telemarksutstillingen får meg til å stråle av glede og jeg føler meg sett!  Tusen takk! Jeg gleder meg til premiereåpningen som er i
Kragerø kunstforening den 13 september……. Vi ?SES! …….

Her er link til Skien Kunstforening om du har lyst til å se Telemarksutstillingen 2014