Telemarksutstillingen 2014 i Skien 11 okt

Telemarksutstillingen 2014 Skien gerad-1

Dagen er kommet og jeg har gledet meg til åpningen av Telemarksutstillingen i Ibsenhuset i Skien.

Jeg fant dette vakre diktet om glede og det speiler så fint min visjon som er å finne kjærligheten til seg selv og gleden i hverdagen.  Hva gir deg glede?

Glede

Kunne jeg bare skaffe litt glede, så ble også jeg glad.
Kunne jeg gi noen et smil, så ble der straks flere.

Gleden kommer innenfra. Det ytre er bare et skall vi skal bo i,
Så lenge det varer.

Kjenn etter om gleden er på plass, om du har overskudd til å gi.
Da får du dobbelt igjen.

Av ordet kom skapelsen, og ordet skaper dine tanker,
Dine bilder lyser tilhørighet og du er med i rommet,
I åndedrettet, i gjenfødelse.

Telemarksutstillingen 2014
John Grebstad fra Skien Kunstforening fortalte at det i år som i fjor hadde vært rekorddeltagelse. Han takket også for at så mange hadde funnet veien til Ibsenhuset for å se på utstillingen. Varaordfører Geir Arild Tønnessen holdt en flott tale. Han fortalte at Telemarksutstillingen er en utstilling som er meget anerkjent og at denne vandreutstillingen som åpnet i Kragerø for så å komme til Skien, Vrådal og Tinn er den 47 utstillingen i rekken.

Telemarksutstillingen 2014
Se så mange flotte mennesker som har kommet for å se åpningen og høre på talene og se på de vakre kunstverkene. Dette kaller jeg GLEDE!

Telemarksutstillingen 2014 Skien
Heldige meg som har fått vakre blomster og mange positive tilbakemeldinger…

Telemarksutstillingen 2014

Telemarksutstillingen 2014 Skien
Ivrig?… joda, jeg bruker hele kroppen når jeg er engasjert… mange hyggelige samtaler og spørsmål…

Telemarksutstillingen 2014 Skien

Ja, dette var en helt fantastisk og fargerik dag! Akkurat slik jeg ønsker at alle dager skal være. Innhold av glede, Inspirasjon, samhold, å bli sett osv er viktig for alle og enhver. Husk at du er god nok, alltid! Jeg har startet på min drøm, har du startet på din? Sett i gang og finn din kreativitet og vips du er i gang med å gjøre du også… Jeg gleder meg til å høre hva som er din glede og inspirasjon… for meg er det å male, synge, skrive og mye mer…hm… nå må jeg passe meg så jeg ikke sprer energien for mye… 😉

Jeg har blitt inspirert i dag… så nå må jeg hjem og male…glede…kreativitet…