fargemeditasjon… samtale – 5 og 12 mars

Bli med og finn gleden i hverdagen…

Meditasjon_redigerad-1

«Den holdning du velger å ta i en situasjon, viser hvor langt du er kommet i din bevissthets økning»

Tenker du mest positive eller negative tanker? Iaktta dine tanker og bli bevisst dem for det kan være de som tapper deg for energi.

Meditasjon er en selvutviklingsteknikk som på en god måte får deg til å mestre tankene. Du får fokuset bort fra negativt tankespinn fordi du konsentrerer deg om lydene, fargene og bildene som meditasjonen bringer frem.

Fargekortene er en annen måte å bevisstgjøre oss på hvilke følelser vi er oppe i akkurat nå. Ved å bevisstgjøre deg på hvilken holdning du tar i en situasjon, kan du åpne opp for en helt ny måte å hente inn ny energi.

Gi deg selv en gave og bli med på to dagers fargemeditasjon… samtale, trekk fargekort og få en oppdagelsesreise i farger…

Dato: Torsdag 5. mars og 12. mars kl 09.00-11.00
Sted: Lundegata 12, Skien
Pris kr 2.222,- 

For mer informasjon og påmelding innen 27. februar sendes til ab@kreativkunst.no med navn og tlf nr. eller ring 469 07 508

 

Det er akkurat som om vi gir hverandre en gave og glemmer tid og sted et øyeblikk.

Å gjøre noe sammen med andre fører til at vi øker vår energi og glede, vi inspirerer hverandre og det er noe som skjer med oss akkurat som om det er en energi, som bare blir sterkere og sterkere i løpet av den tiden vi f.eks mediterer eller trekker kort sammen.

Ved å trekke fargekort vil du bevisstgjøre deg på en følelse, som du kan bearbeide og gi slipp på eller fargen vil kunne styrke deg i det du møter akkurat nå. Det å trekke kort sammen i grupper vil få oss bevisst på mye mer enn om vi trekker kort alene.