Romart2015…GLEDE…

Jeg føler at jeg skinner av glede fordi jeg skal bli med på Romart2015…

Glede stråler ut…  Roma, Italia 15-18 mai 

friInspirasjon

Jeg har aldri vært på en utstilling i utlandet før og det var en del ting som skulle på plass. F.eks hvordan få levert bildene til utstillingen… bestille fly og hotell… skrive biografi og fylle ut diverse papirer… men morsomt og lærerikt var det…

Inspirasjon2

Jeg fikk en ide om å lage noen t-skjorter og capser med et av bildene mine på…  for å bli synlig i Roma… Det gikk utrolig flott… Tom Arne Lefsaker fra Protektiv AS ordnet den saken… super service… stiller opp lørdag morgen og hjelper til med å klippe og sette på print… Tusen takk Tom Arne!

Tskjortercaps

Det å bli valgt med på Romart2015 er en stor anerkjennelse og forhåpentligvis starten på en fantastisk karriere innenfor kunsten. Det er kreativitet som gir meg energi og jeg ønsker ved hjelp av mine bilder og kreativitet å stråle ut og vise andre at alt er mulig om du virkelig begynner å tro på deg selv og tør å bli synlig.

English Facebbok

 

ROMART_banner728X90 (1)