Galleria Farini Vernissage 4-25 Juli

Jeg er blitt invitert av Roberto Dudine, Kunstnerisk leder i Galleria Farini,  til å bli med på den 7 utgaven av den internasjonale gruppeutstillingen «Kunst i Palazzo Fantuzzi» som Galleria Farini Concept skal holde i Palazzo Fantuzzi, Bologna, Italia – 4-25 juli 2015.

Åpning av utstillingen vil være klokken 18.30 lørdag, 4. juli og den italienske kunstkritiker Claudio Cerritelli er æresgjest.

Galleria Farini Concept er en perfekt blanding av kjærlighet til kunst, historie og de har en fremtidsrettet visjon.

Trykk på bildet under og du vil komme inn på Galleria Farini Concept sin hjemmeside.

Galleriafarini3

 

 

Galleria Farini skal også lage en monograph recensiva for meg. Det er en bok med bilder av mine malerier og en av deres kunstkritiker eksperter vil skrive en vurdering av mine bilder.

Jeg har virkelig startet med å tro på at jeg skal ut i verden og skinne det å investere i utstillinger og i denne boken vil være enda flere viktige punkt på min internasjonale kunst CV og et steg videre på veien…