X Florence Biennale 2015 – 17-25 oktober

X Florence Biennale 2015 – art and the polis som holdes i Firenze den 17 – 25 oktober er egentlig den første utstillingen jeg søkte på i utlandet.

Jeg kom helt tilfeldig over denne utstillingen på nettet i oktober i fjor. Gleden over å bli sett og valgt med på Telemarksutstillingen 2014 gjorde at jeg fikk økt selvtillit og turde å sende inn en søknad…

Jeg hadde glemt det hele, så da svaret kom på mail den 24 mars 2015, at den internasjonale utvalgskomite hadde valgt med meg på denne utstillingen ble jeg så utrolig glad!

«Dette var starten på en enda en drøm… og nå lever jeg virkelig drømmen min…»

Det var svaret fra Firenze som gjorde at jeg satt i påsken og tenkte… det er lenge til oktober… det hadde vært gøy å vært i Roma på utstilling også… dermed søkte jeg på nettet, to ord, Roma og utstilling og vips dukket Romart2015 opp… etter å ha vært i Roma på utstilling i midten av mai har verden åpnet seg for meg… Bologna, Monaco, Venezia, Palermo og Firenze… takknemlighet…

Florence17-25_