galleri AB… å gi slipp… 22 august kl 13-15…

galleri_AB_opening

galleri AB har vært en del av min vei… Et frø ble sådd og jeg startet galleri AB… det var en fantastisk flott åpning den 2 september 2013…

Livet er erfaringer og læring og jeg har vel ikke hatt så mye tid…eller tatt meg så mye tid til galleriet… derfor har jeg nå tatt et valg på å avslutte det… gi slipp og gå videre

Det å gi slipp kan være en vanskelig, skummel og vond prosess… men jeg ser at galleri AB ikke ble helt det jeg håpet på… spiren til denne blomsten har visnet… eller den ble ikke så sterk som den må være for at visjonen, frøet, skal bli til en stor og sterk blomst… for blir den ikke sett og holdt ved like så vil den visne og falle til jorden…

Det som er sikkert er at det også er en positiv del av det å gi slipp… fordi du har lært litt mer… forstått litt mer av deg selv og hvordan du ønsker å ha det… det er derfor vi skal gi slipp og gå videre… for å tilføre nye og bedre ting inn i livet vårt…

Jeg vet ikke hva det nye er enda… men jeg er spent på hva som vil dukke opp… stå i valg… vite at det er for det beste… møte følelsene som dukker opp…  Mitt valg er å unne meg det beste… derfor er det viktig å gi slipp på det som ikke lenger er med på å støtte opp under det…

For meg som så mange andre er det tryggeste å være der jeg er… jeg vet jo hva jeg har… men da kommer jeg heller ikke videre. Det er skummelt og gjøre endringer i livet sitt, gi slipp og ikke vite hva fremtiden vil bringe…

Jeg tror at for meg er det meningen at jeg skal finne frem motet mitt og tørre å leve i det ukjente… for det er her essensen om drømmen ligger… og på den veien velger vi hvem og hva vi vil ta med videre… vi tar med oss det som gir glede og godt samarbeid… skaper en regnbue…

«Husk på at DU er den som alltid vil være der for deg… andre ting vil komme og gå… så husk å unne deg kun det beste… DU HAR ALLTID ET VALG!»

 

Den 22 august kl 13-15 vil jeg holde dørene i galleri AB åpne for siste gang… Kom innom for å sikre deg et kunstverk… Du er hjertelig velkommen…

Ta kontakt på tlf 469 07 508  dersom du ønsker å se på bilder eller om du har noen spørsmål…

på vei

Tilbakeblikk fra åpningen…

Galleri AB  på vei inn

Gode minner… og masse læring som gir næring til nye frø…

Kommer ut av galleri AB