Den Kongelige Norske Ambassade i Roma…

Den Kongelige Norske Ambassaden i Roma skiver om meg og min deltagelse på juleutstillingen som Ecorinascimento holder i Chianciano, Italia… Takknemlighet… Glede…

Presidenten for utstillingen Mr Massimiliano Silvestri forteller at denne utstillingen har fått stor oppmerksomhet og det er blitt publisert mange artikler i aviser online… Så flott…

Massimiliano Silvestri forteller også at utstillingen er så populær at de vil holde åpent lenger enn 6 januar…  De skal åpne et galleri og vil gjerne at mine bilder skal være representert der… Dette er helt fantastisk…

«Min erfaring er at det å være åpen i møte med andre mennesker kan gi fantastiske muligheter og gaver… det skaper nettverk og ved å støtte hverandre kan det også gi vinn vinn til alle parter… Se og bli sett… nye muligheter…»

Trykk på bildet under og du kan lese hva Den Norske Kongelige Ambassaden i Roma skriver om meg…

Ambas2