SIM-Kort… Mogul Wave…

Mogul_redigerad-1

 

I juli var jeg midt i min reise i farger… På toget fra Milano til Monaco møtte jeg Marco Pissarello. Han fortalte at han hadde startet firmaet Mogul Wave i februar 2015. Det er et telefonselskap som selger Sim kort og nisjen han satser på er mennesker som er på reise…

Han sjekket hva det ville koste meg å ringe fra italia til norge og det var 0.07 kr pr min… fantastisk… ved å bruke Mogul Wave Sim Kort slipper jeg å være redd for regningen når jeg ringer fra utlandet…

Akkurat nå er jeg i Marrakech, Marokko, hvor jeg skal delta i en utstillingen Women`s Art World. Det er en utstilling hvor kvinnelige kunstnere fra hele verden deltar og vi skal sammen gjøre mange kreative og morsomme ting før utstillingen åpner 5 mars. Hayat Saidi er fra Marokko og det er hun som står bak og har grunnlagt denne eventen…

Kunstnerne som deltar skal bli kjent med hverandre og kulturene i de forskjellige land som er representert. Den 8 utgaven av Women`s Art World holdes i Museum of Marrakech kl 18.00, så er du i Marrakech fra 5 til 30 mars 2016 ta en tur innom da vel… Inspirasjon… glede… se og bli sett…

Jeg har fått tilsendt Mogul Wave sitt Sim kort og nå har jeg virkelig fått bruk for det. Det å ringe fra Marokko er veldig dyrt, men ved å bruke Mogul Wave Sim kort blir alt mye lettere… fordi jeg har kontroll på hvor mye jeg bruker… og blir Sim kortet tomt er det bare å fylle det opp igjen… Dersom du ønsker å kjøpe et Mogul Wave Sim Kort kan du gå inn på hjemmesiden deres og bestille eller ta kontakt på mail info@mogul-wave.com.

Dersom du er i tele bransjen og ønsker nye muligheter ta kontakt med Mogul Wave. De er interessert i en samarbeidspartner fra de skandinaviske landene for å kunne tilby best mulig produkt i hvert land.

Jeg har med meg Mogul Wave Sim kort på mine fargerike reiser…

 

MarrakechMogulWave_redigerad-1