Jagerpilot for en dag…

Jagerfly6 copy

En opplevelse for livet!

Jeg er så heldig å ha vunnet en JAGERFLYTUR.

Etter å ha vært grunder i 3,5 år med lite inntekter så har jeg blitt godt mottatt i Maskineriet AS hvor jeg nå tjener til livets opphold som telefonselger. Der har jeg utrolig mange gode kolleger og det er et stort fokus på å prestere, så det er stadig konkurranser for å holde oppe energien. Flaks for meg at jeg har vinnerlykke!

 

Jagerfly11 copy

HAR DU LYST TIL Å VÆRE JAGERPILOT FOR EN DAG?
RUSSIAN WARBIRDS OF NORWAY er en fly historisk forening hvor alle som deltar gjør dette gratis på sin fritid. Med dette som utgangspunkt vil ingen av turene som arrangeres i regi av foreningen være basert på annet enn driftskostnader til flyenes operasjon.

Dette samlet gjør at de kan tilby «mannen i gata» flyopplevelser i svært spesielle fly til levelige kostnader.   Terje Traaholt er en erfaren Jagerflypilot og han er trygg og sikker i sin opplæring for oss som skal være med denne dagen.

Alle flyene er tilgjengelig for «utenforstående» såfremt foreningen har kapasitet. For å kunne delta på flyging hos RUSSIAN WARBIRDS OF NORWAY ta kontakt her: www.warbird.no/kontakt

 

Jagerfly12 copy

Siren, datteren min, er spent på hvordan dette skal gå…

 

Jagerfly10 copy

Akrobatikk

Steinar Næs er pilot på foreningens x-militære propellfly av typen Yak-52. På dette flyet er det akrobatikk som utføres og det er gjerne piloten som er begrensningen på hva som kan gjøres, og ikke flyet. Men Steinar er en superflink pilot og han tar deg med på en opplevelse du aldri vil glemme.

Kostnad for slik flyging avhenger stort av hva man vil prøve seg på (trening / vanlig flyging / akrobatikk). Ta derfor kontakt for å høre på hvilke muligheter som er tilstede. www.warbird.no/kontakt

 

Jagerfly8 copy

Denne dagen var vi to stk som skulle kjøre jagerfly. Frank Harborg hadde bursdag og ble hentet tidlig på morgenkvisten av sine kamerater.  Han fikk vite at han skulle kjøre jagerfly to timer før han skulle kjøre… tror nok han hadde litt sommerfugler i magen da han ankom RUSSIAN WARBIRDS OF NORWAY lokaler på Geiteryggen i Skien.

Fra venstre Frode Vekseth, Frank Harborg, Roger Setten og Vidar Osen var en livlig kameratgjeng og det ble mange gode samtaler og mye latter og glede før vi skulle kjøre fly.

 

Jagerfly2 copy copy

Frank Harbord rett før start… kuuuult… God tur…

 

Jagerfly9 copy

The sky is the limit… er slagordet til RUSSIAN WARBIRDS OF NORWAY 

 

jagerfly5ny

Rett etter avgang… smilet er på plass… forventning… sommerfugler i magen og solen skinner…

 

Jagerfly1farge

Det kjennes i hele kroppen når Terje Traaholt tar loop med jagerflyet L-29…  Det er bare å spenne alle musklene når tunnellsynet begynner å komme… men smilet er fortsatt på plass…

 

Jagerfly7ny

Jeg må bare si at dette var en OPPLEVELSE FOR LIVET… Takknemlighet… Glede… Magiske ting skjer når du minst venter det…

Tusen takk til Terje Tråholt for en opplevelsesrik tur… og det var utrolig gøy når jeg fikk styre flyet og balanserte flyet langs skyene samt at jeg Rollet flyet over på siden og 360 grader rundt flere ganger… ny opplevelse… vektløs… Det var en utrolig følelse av mestring og spenning.

Min erfaring er at du kan få til alt du vil… #mothercandoeverything….