Veiledning…. ord og farger….

Ord er så kraftfulle, akkurat som farger!

Under ser du to bilder jeg har malt som heter «Verdens Farger». Jeg ønsker at fargene i verden skal bli rene og klare slik at vi kan skape fred sammen. Ordene Jeff Brown har skrevet traff meg rett i hjertet og dersom du forstår hva han mener så kan du få fred inni deg som igjen vil skape fred utenfor deg.

 

ORD copy

 

Dersom du stadig møter noe i din hverdag som gjør at du går inn i et tankespinn som igjen fører til at du føler deg sliten og lei, bestill en veiledningstime av meg for å forstå hva det handler om.

Du har svarene i deg, jeg kan lære deg noen teknikker som kan hjelpe deg til å bli tydeligere på hva du ønsker slik at du kan manifestere det du vil ha! 🙂

 

Bestill en time ved å sende en mail til ab@kreativkunst.no eller ring på tlf 46 90 75 08 for mer informasjon.

 

 

Jeg ønsker deg en fortsatt solfylt og fargerik dag!