Mulighetspodden – episode 2 – Idè

Mulighetspodden – episode 2 – idé!

Vi har valgt å fokusere på »idé» tidlig i vår podcast-serie – fordi det er så viktig å ha sin idé klar for seg, når man setter i gang med å utvikle noe.

Vi, Anita, Linda Cecilie, Heidi og Pernille snakker i denne podcast om hvilke ideer vi hadde, da vi satte i gang med å utvikle våre nettkurs/onlinekurs – og de var ganske så forskjellige – våre utgangspunktene for å sette i gang var i det hele tatt var ganske så forskjellige.

Det er nettopp det som gjør onlinekurs så unike – at man kan lage onlinekurser om så mye – ja alt mulig!

Derfor kommer vi også inn på hva som kan være gode ideer – og at man kan sitte hvor som helst å lage sitt kurs, så lenge man har internettforbindelse.

Vi håper og ønsker dette kan være til inspirasjon for deg som har noe du har lyst å lære bort – og husk – være helt tydelig på din idé før du setter i gang, ellers er det lett å gå seg bort under utviklingen av kurset.

Sjekk ut Mulighetspodden denne podcasten er for deg som ønsker å bruke din erfaring og kunnskap og nå ut med nettkurs/onlinekurs.

PS! Våre kurs finner du her:

Logo-med-rosa-1

​Gratiskurs om tilskuddsmuligheter ved Linda Cecilie Furulund​​​

Fra ide til produkt ved Pernille Bache – kommer snart

Onlinekurs excel, budsjett m.m. ved Heidi Bjørbekk

​​Gratiskurs om farger og energi m.m ved Anita Bjørbekk​​​

En Podkast er en måte å publisere og kringkaste lyd- og videoopptak på Internett. Podkaster kan avspilles når brukeren selv ønsker det, til forskjell fra tradisjonell  lineær kringkasting som følger et fastlagt sendeskjema. Mange podkaster er studiosamtaler tatt opp med enkelt lydutstyr. (Kilde Wikipedia).