Mulighetspodden – episode 5 – gratiskurs

Hvorfor gi noe bort gratis?

Vi i Mulighetspodden har laget en podkastepisode om det å gi bort noe gratis i form av gratiskurs – i episode nr. 5. Last ned og lytt til den her.

Det å gi bort noe gratis er ikke noe vi bare gjør i form av et gratiskurs.

Vi gjør det i ulik former i våre jobbhverdager ellers også, for eksempel ved å ta et første møte, en kort kaffeprat, sende presentasjoner av prosjekter, stille ut sin kunst, holde foredrag etc., etc.

mulighetspodden gratiskurs

Vi opplever at det er nødvendig å gi noe gratis slik at vi kan få vist oss frem, slik at potensielle nye kunder kan bli litt kjent med oss, slik at vi kan skape et tillitsforhold som er helt avgjørende for at du i neste omgang får kunder.

I episoden om gratiskurs snakker vi også om hvor mye vi skal gi bort gratis og redselen for å gi for mye slik at folk er fornøyd og har lært nok til at de ikke ønsker å kjøpe nettkurset ditt i neste omgang.

 

Vi snakker også om ulike valg vi har tatt når det gjelder publiseringsverktøy og valg i forhold til hvor hyppig hver nye leksjon/læringsøkt skal dumpe ned i mailboksen til deltagerne på gratiskurset ditt.

Så får du et KJEMPETIPS fra Heidi: Lag/bruk en egen mailkonto for alle gratiskursene som du følger så er det lettere å få med deg dem, finne frem i og spare på dem.

Håper du blir inspirert til å gå i gang med ditt gratiskurs OG vi hører gjerne fra deg på Facebook eller Instagram på Mulighetspodden. Sjekk ut Mulighetspodden denne podcasten er for deg som ønsker å bruke din erfaring og kunnskap og nå ut med nettkurs/onlinekurs.

 

PS! Våre kurs finner du her:

Logo-med-rosa-1

​Gratiskurs om tilskuddsmuligheter ved Linda Cecilie Furulund​​​

Fra ide til produkt ved Pernille Bache

Onlinekurs excel, budsjett m.m. ved Heidi Bjørbekk

​​Gratiskurs om farger og energi m.m ved Anita Bjørbekk​​​

En Podkast er en måte å publisere og kringkaste lyd- og videoopptak på Internett. Podkaster kan avspilles når brukeren selv ønsker det, til forskjell fra tradisjonell  lineær kringkasting som følger et fastlagt sendeskjema. Mange podkaster er studiosamtaler tatt opp med enkelt lydutstyr. (Kilde Wikipedia).