Mulighetspodden – episode 10 – Synlighet

Tema: Synlighet

En viktig del av det å få solgt nettkurs/onlinekurs er å være synlig. I episode 10 av Mulighetspodden diskuterer vi nettopp synlighet. Hvem vil man være i sin synlighet. Skal man være personlig eller ikke?

Vi diskuterer også hvilke fora man bør være synlig i. 

Hvordan man kan være synlig.synlighet

Man kan jo starte med å poste et bilde og tekst på Facebook og Instagram eller skrive en blogg. 

Etterhvert kan man kjøre Facebook live og legge ut videoer på «My story».

Ta et steg av gangen. Det viktigste er at du først venner deg til tanken på at du skal bli mer synlig. Deretter kan du tenke på noe helt konkret du kan gjøre. Venn deg til tanken. Forbered deg og øv deg så du blir mer selvsikker. Deretter setter du i gang.  Jo mer du gjør en ting jo bedre blir en på det.

Gjør ting en ting du ikke tør hver dag!

Grip de muligheten som kommer og ting legger seg til rette!

Håper du blir inspirert til å gå i gang med å bli mer synlig i din business OG vi hører gjerne fra deg på Facebook eller Instagram på Mulighetspodden.

Sjekk ut Mulighetspodden denne podcasten er for deg som ønsker å bruke din erfaring og kunnskap og nå ut med nettkurs/onlinekurs.

 

PS! Våre kurs finner du her:

Logo-med-rosa-1

​Gratiskurs om tilskuddsmuligheter ved Linda Cecilie Furulund​​​

Fra ide til produkt ved Pernille Bache

Onlinekurs excel, budsjett m.m. ved Heidi Bjørbekk

​​Gratiskurs om farger og energi m.m ved Anita Bjørbekk​​​

En Podkast er en måte å publisere og kringkaste lyd- og videoopptak på Internett. Podkaster kan avspilles når brukeren selv ønsker det, til forskjell fra tradisjonell  lineær kringkasting som følger et fastlagt sendeskjema. Mange podkaster er studiosamtaler tatt opp med enkelt lydutstyr. (Kilde Wikipedia).