Vernissage på Sitt Ned Kunst & kafè i mars 2019

SittNedtilHjemmeside

 

 

Fra Spectrum Miami til Sitt Ned kunst & kafè

I desember 2018 var jeg med på utstillingen Spectrum Miami. Det var en fantastisk opplevelse og nå er jeg så heldig å bli valgt som Månedens kunstner her på Sitt Ned kunst & Kafè fra 1 til 30 mars.

Farger gjør meg GLAD og jeg håper du blir GLAD når du ser mine malerier.

Utstilling og det å reise er to hobbyer jeg ofte kombinerer. Det passer fint for jeg har som mål å reise verden rundt med min kunst. Siden 2015 har jeg vært med på utstillinger i Europa, Afrika og Amerika og nå i juni 2019 går turen til Tokyo International Art fair i Japan.

Jeg startet å male i 2011 og siden da har verden åpnet seg for meg. Farger kom til meg på mange forskjellige måter.

Jeg ser farger som følelser og ut fra dette har jeg skrevet om de ni fargepersonlighetene, laget 45 fargekort, skrevet eventyret Regnbuens datter, startet en Kreativ kafe og et galleri jeg har kalt galleri-ab. Jeg holder online-kurs, webinarer, foredrag, podcast og live TV. Jeg er også en coach som ønsker å hjelpe deg å til å skape varig endring og hjelpe deg til å se mulighetene slik at du tør å gå for din drøm.

Min erfaring er at dersom du starter med å tro på deg selv og blir trygg på at du er god nok, da vet jeg at du får til alt du vil.

VELKOMMEN! Hilsen Anita Bjørbekk