«Livet – en reise i farger og følelser» gjest Espen Eiborg

 

 

Vendepunkt… Har det skjedd noe i ditt liv som har ført til at du har våknet opp og ser deg selv på en annen måte?

Onsdag 1 mai kl 20 er Espen Eiborg gjest i «Livet – en reise i farger og følelser».

Livet kan være sårt og for fire år siden skjedde det noe i livet til Espen som fikk ham til å våkne opp og se at han kunne være selvopptatt, tok lett på ting osv. Han er kunstner og som kunstner så kan du bli meget opptatt av deg selv og det du holder på med slik at du glemmer å se de rundt deg.

Vendepunktet fikk ham til å se livet på en annen måte og nå ønsker han å løfte, glede, sende positiv energi osv til andre.

Espen Eiborg er opptatt av religion, symbolikk, ikoner, engler og gudebilder. Han har også eksperimentert i å leve fullt ut de fasettene han har identifisert i livet sitt og hvilke erfaringer det har gitt ham. Han har fått en bedre forståelse av hva Mark Twain mente i dette sitatet: «De to viktigste dagene i ditt liv er dagen du ble født og den dagen du forsto hvorfor»

I denne episoden vil Espen fortelle om vendepunktet og hva han ønsker å formidle med sin kunst.

 

Ønsker du å få med deg de neste episodene av «Livet – en reise i farger og følelser»?

Trykk her og meld deg på, da får du link og påminnelse før live sendingen.