Synlig glede på åpning av galleri AB og ?SES!

Pernille og jegLørdag 2 november 2013

Dagen  for åpningen av galleri AB og refleksbevegelsen ?SES! er kommet. Pernille Bache og jeg, Anita Bjørbekk, er spente på hvordan dagen blir.

ForberedelserTo gode venner tar siste finish, det kribler i magen og vi gleder oss masse.

VenterSolen skinner og det begynner å samle seg mange mennesker utenfor atelieet! Dette er så spennende!

Ordfører Hedda Foss FiveOrdfører Hedda Foss Five har ankommet for å klippe den fargerike snor… 🙂

på vei Pernille Bache og jeg går over gaten til galleri AB, vi kjenner på nervøsiteten nå!

I talen min forteller jeg at jeg ønsker at galleri AB skal være for den vanlige mann og kvinne i gata, få mange til å vise frem det de har malt, strikket, sydd osv…tørre å utfordre og by på seg selv og bli synlig! Det kan de gjøre ved å f.eks bli med på Kreativ kafe eller melde seg på malekurs hos meg. Det er bare å ta kontakt med meg på mail eller telefon.

<<Kreativ kafe                                          <<Din indre kreativitet»+vernissage                                        <<Kontakt

Tale og gave fra HeddaOrfører Hedda Foss Five holdt en veldig modig og personlig tale om det å være synlig…hvilke følelser dette utløser hos henne selv og hva hun antar at andre tenker, samt at hun oppfordret alle til å følge drømmen sin.

Hun kom med en fantastisk morsom gave til meg som hun hadde fått etter at hun på et bystyremøte, hadde slått fingeren til varaordføreren på fingeren, med hammeren. Det ble store oppslag av dette i media etter hendelsen og Hedda sa, i en morsom tone, at jeg kunne bruke lekehammeren, for å få igjennom vedtak, i livet mitt, slik at jeg kunne nå og leve min drøm.

Hedda klipper båndet_redigerad-1Hedda og hennes søte datter klipper over den fargerike snor… galleri AB er herved åpnet og folk strømmet inn for å ta en titt.

Galleri AB  på vei innGalleriet er ikke så stort, så det ble litt kø til å begynne med.

Galleri AB ser_redigerad-1

Galleri AB inne

Kommer ut av galleri AB

introduksjon av SindreEtter åpningen av galleri AB gikk vi inn i mitt atelier, som ligger rett over gaten. Her fortalte jeg om Kreativ kunst og mine tanker og bakgrunnen for at jeg har startet Kreativ kafe, galleri AB og holder kurser.

«Jeg er en kreativ igangsetter som ønsker å bevisstgjøre andre på, hvor viktig det er å finne sin kreative spire, der hvor tid og sted forsvinner og tingene flyter naturlig – fordi dette betyr økt energi!»

Jeg ønsker at mennesker kommer sammen og skaper glede i hverdagen sammen med andre og har det gøy! Da jeg fant min kreativitet, som er å male, ble jeg kjent med meg selv og livet mitt forandret seg… jeg ble bevisst på hvordan jeg ønsket å ha det og så begynte jeg å følge min drøm…!

Sindre spiller gitarSindre Bjørbekk Kongerød spilte Akaskero av Thomas Leeb på gitar. Han fortalte at han spiller på en kreativ måte, fordi han bruker gitaren også som trommer og lager litt anderledes lyder enn en klassisk gitarist. Det var en flott fremføring og nydelig gitarspill! … en stolt mor!

Trykk på linken under om du vil høre Sindre Bjørbekk Kongerød spille Akaskero…

Visning av SES filmPernille Bache viste frem en film, som bevissgjør hvor viktig det er å bruke refleks og som viser hvor synlig du blir om du har sydd/strikket refleksgarn på en lue. Hennes sønn Kristian Bache Ruud og Ole Jørgen Abrahamasen har laget denne morsomme og flotte filmen. ….enda en stolt mor!

www.sesynlig.com

Trykk på linken under om du vil se filmen…

RefleksHusfliden hadde sendt opp en kurv med garn og refleksgarn og dersom du er med og strikker og lager kule ting med refleksgarn, legg din modell inn på https://www.facebook.com/sesynlig og på instragram med #ses og #sesynlig, så vi alle kan bli inspirert og synlige. www.sesynlig.com

Dersom du vil være med i refleksbevegelsen ?SES! til Pernille, si det til betjeningen på husfliden og du får 25 % rabatt på refleksgarnet. Et flott bidrag av Husfliden og de som har produsert refleksgarnet!

Brita StraumeBrita Straume fra Trygg Trafikk holdt en flott tale om hvor viktig det er å bruke refleks og hun snakket varmt om refleksbevegelsen ?SES! til Pernille Bache, som bevisstgjør både synlighet og kreativitet. Brita synes det var flott at Pernille og jeg hadde åpning sammen fordi vi alle ønsker å bevisstgjøre kreativitet og det å bli synlig.

» Gjør kreativiteten synlig…»

Tale og gaver fra Brita Straume, Trygg trafikkBrita Straume hadde med seg blomster og flotte gaver. Hun hadde også med seg mange forskjellige reflekser som de fremmøtte kunne ta med seg. Pondus tegneserie – en striperefleks var en av de morsomme motivene.

Pernille holder talePernille takket for blomstene, talene og gavene og så var det tid for å smake på alt det gode som sto på bordet.

Mye godt på bordetMmmm… det var utrolig mye godt, mange forskjellige oster og nydelige kaker

BiscottiBiscotti og butterdeig med ost og krydder…

brownies med jordbærsmørkremBrownies med jordbærsmørkrem…

FruktFrukt er også en fryd for øye og gane…

OstModen Synnøve ost med drue…

Toast med snøfrisk, rød løkersille_redigerad-1Toast med snøfrisk, rød løk og persille…nydelig hjemmelaget ost

Sitronkake med vaniljesmørkremBrie Reverie med paprika og sitronkake med vaniljesmørkrem…

Kransekakekuler med kreativ melisKransekakekuler med kreativ melis…

Smake på altSmake på alt…

Ting Tang og KaffiTing Tang og Kaffi spanderte kaffe i anledning dagen. Det var flere som gikk bort til den hyggelige kafeen og koste seg med en kopp etter åpningen. Mmm… de har mye god kaffe, i sitt sortiment.

Mange inne i atelieHyggelig mingling og nye bekjentskaper …

«Spennende når flere med samme tanker kommer sammen… da kan alt bli mulig…drømmer bli til virkelighet…»

Noen står ute

Noen liker bildetNoen liker veldig godt et bilde…

Diskusjon med HeddaBilder ble det også tatt… og interessante diskusjoner…

«Du er med på å virkeliggjøre en drøm som jeg har hatt lenge.»

Pernille Bache har i mange år hatt en drøm om å skape en kreativ bydel. Ved å åpne galleri AB og ha atelier i denne gaten kan dette være starten på noe…? Vi har jo Tante Theoline og Ting Tang og Kaffi rett ved siden av. Kanskje flere kreative firmaer ønsker å plassere seg i denne delen av byen…? På Lie…

«Ved å inspirere og hjelpe hverandre kan alle drømmer bli til virkelighet, vi må bare tørre å fortelle andre om drømmen vår!» Jeg har begynt – tør du å bli med?

Tusen takk for super hjelpPernille og jeg takker alle de flotte menneskene som har stilt opp og hjulpet oss med å sette alt i stand! Takk for alle blomstene, talene, underholdning, gavene og ikke minst til alle dere som ble med på denne fine reisen som denne dagen og åpningen ble.

Dette var en dag full av magiske øyeblikk…

 

Linker til refleksbevegelsen ?SES! som Pernille Bache har satt i gang, bli med på bølgen du også da vel!:

www.sesynlig.com

https://www.facebook.com/sesynlig

SES

galleri_AB_opening