Dugnad på Barnas Marked 29 mars 2014

Barnas Marked 1

Barnas Marked på Ulefoss har en filosofi, at du kan kjøpe og selge alt du ikke trenger lenger og som er for fint til å kastes.

Solbjørg Holter ber deg om å rydde i skuffer, skap og kjeller og benytte sjansen for å få noen kroner, for det som er stablet vekk. I tillegg til at du kan tjene på det som du ikke lenger trenger, støtter du Ulefoss Musikkorps ved å delta. Det vil også være andre aktiviteter i regi Ulefoss Musikkorps, som kafe samt en del overraskelser.

Barnas Marked ville i år lage et påskeverksted hvor barna kunne komme og male på en utskjært påskekylling av tre eller lage et decoupagebilde – lime servietter på lerret og male etterpå. Jeg, Anita Bjørbekk er med i decoupage/påskeverkstedteamet…

Barnas marked mars 2014

Hanne Beathe lager et flott bilde til utstillingen og passer på at vi har alt vi trenger av servietter, maling, fjær, lerret og lim.

Barnas marked mars 2014 2

Det var mange barn som ble med og laget et flott bilde eller påskekylling, ca 20 barn ble med…

Barnas marked mars 2014 4

Barna var virkelig engasjerte og de laget så utrolig mye fint! Det ble mange flotte bilder og kyllinger i årets Vernissage også! Barnas kreative utstilling ble igjen en suksess.

Barnas marked mars 2014 3

Det var 35 utstillere fra Notodden til Brevik som solgte alt mellom himmel og jord. Kafeen er blitt berømt for sitt nydelige kakebord og gjett om jeg måtte smake… flere stykker…mmm

Det var rundt 500 mennesker innom denne dagen….Så bra…

Utrolig gøy å bli med på Barnas Marked! Dette er et flott tiltak for å støtte Ulefoss Musikkorps.