«Blomstring» Vernissage 3 – 30 juni…

Jeg er blitt invitert av Der du bor Grenland til å ha en separat utstilling i deres lokaler på Gulsetsenteret fra 3-30 juni. Tusen takk til Gisle Lunde og Reidun Hvale for denne muligheten.

Denne utstillingen har jeg kalt «Blomstring». Det representerer der jeg er i livet mitt akkurat nå. Jeg føler at jeg blomstrer og at alt rundt meg er som en vakker blomstereng som åpner seg for meg… Livet er en glede og helt fantastiske ting skjer.

«Alt starter med et frø… dersom man gir næring og kjærlighet til frøet vil det vokse… og det vil skje «Blomstring»… –  så derfor mange frø og du vil få en hel blomstereng!» 

I denne utstillingen vil jeg bruke noen nye, men også noen av mine første bilder… decoupage bilder som gjorde at jeg følte mestring og fant gleden i å forstå fargene og det å skape. Se hvor det har ført meg… ut i den store verden!

Jeg kommer til å være tilstede hver tirsdag og torsdag kl 12-14 i denne perioden og da vil jeg fortelle om det som startet som et frø og hvilke blomster som har blomstret i min blomstereng…   

Blomstringsåpning onsdag 3 juni kl 11.00.

«Ved å inspirere og hjelpe hverandre kan alle drømmer bli til virkelighet, vi må bare tørre å vise frem og fortelle andre om drømmen vår!» Jeg har begynt – tør du å bli med?

 

Invitasjon Blomstring_redigerad-2

Tirsdag 30 juni er siste dagen av utstillingen «Blomstring» så om du vil se den kom innom mellom 12 og 14 denne dagen. Da vil jeg ta med litt maling, lerret, lim og servietter og om du har lyst kan du jo være med og være litt kreativ… Det å male sammen med andre er en utrolig morsom opplevelse… Da ses vi på Hva skjer på Gulset ?… jeg gleder meg… og kaffen er klar… Ønsker alle en fargerik og fin sommer!