Kunst Elva Rundt… magenta farge skinner… forandring…

Drammen1_redigerad-2

Den 16 august 2015 var jeg med på Kunst Elva Rundt i Drammen. Jeg hadde ikke vært med på dette før og var meget spent på hvordan dette skulle gå og hvordan min stand skulle bli…  Været var heldigvis på vår side og det ble en flott og solrik dag på mange måter…

Jeg tok med meg fargekortene som jeg har utarbeidet og håpet at mange vil trekke fargerkort og snakke om følelser… Jeg ser farger som følelser og bruker dem som metafor for å forstå og integrere følelser i meg…

Denne dagen tok jeg på meg en lekker magenta farget kjole… forandringens farge… og lykkeamuletten min… designsmykket Natura fra kolleksjonen Ginkgo … som jeg fikk av Laura CultreraRomart2015 i mai…

 

Drammen4_redigerad-1

Denne utstillingen er Norges lengste utstilling og den strekker seg rundt elva i Drammen… 1,6 kilometer lang…

 

Drammen2_redigerad-2

Morsomt å kikke over på andre siden og se de flotte kunstverkene som er stilt opp der…

 

Drammen3_redigerad-1

Jeg var utrolig fornøyd med min plassering og kunne stille bildene opp mot gjerdet…  Før jeg kom var jeg litt usikker på hvordan jeg skulle plassere bildene, men det fungerte superfint… Ikke blåste de bort heller…

 

Drammen5_redigerad-1

 

Drammen6_redigerad-1

Noen kikker på bilder…

 

Drammen7_redigerad-1

og andre trekker fargekort og snakker om farger og følelser…

 

Drammen8_redigerad-1

På godterifatet var det mange fristende farger…  Jeg hadde også tatt med meg boken fra Artmonaco15 og «Colours of the Soul» boken som Galleria Farini Concept og kritiker Azurra Immediato har skrevet om mine bilder…

Jeg leste også opp Regnbuens Datter, eventyret, som jeg har skrevet…

 

Drammen9_redigerad-1

Det var mange som tok en fargerik søndagstur og kikket på all den vakre kunsten som var rundt Elva i Drammen…

Det er så utrolig mange flinke og talentfulle kunstnere og amatører… og det er jo ingen konkurranse, slik jeg ser det… for min kunst er det som kommer fra meg og det er helt forskjellig fra det andre lager… så konkurranse og sammenligning er noe jeg prøver å gi slipp på

 

Drammen10_redigerad-1

Det var utrolig mange fargekort som ble trukket og ut av det kom det mange gode samtaler… mange syntes det var en spennende vinkling… farger gjør noe med deg… det påvirker det ubevisste… Det er iallefall min erfaring…

 

Drammen11_redigerad-1

«Hei Anita, er du her» hører jeg noen si… det er venner og kjente som er på besøk her i Drammen… har ikke sett hverandre på mange år… hyggelig å ses igjen

 

Drammen12_redigerad-1

Venner… koselig at de tar turen inn for å støtte meg og min kunst… Det setter jeg utrolig stor pris på…

 

Drammen13_redigerad-1

 

DrammensTidende6

Morsomt å komme i nettavisen til Drammens Tidende

 

2 (2)22

… og i avisen Drammens Tidende dagen etter…

 

Drammen14_redigerad-1

På denne utstillingen valgte jeg en magenta farget kjole… kanskje fordi jeg er midt i en forandringens tid på mange plan i livet mitt… det å gi slipp og tørre å gjøre store forandringer i livet kan være en vanskelig og skummel prosess, men ved å gjøre det forstår du litt mer av hvem du er og hvordan du ønsker å ha det… det er derfor vi skal gi slipp og gå videre… for å tilføre nye og bedre ting inn i livet vårt…

jeg skal finne frem motet mitt og tørre å leve i det ukjente… for det er her essensen om drømmen ligger… og på den veien velger vi hvem og hva vi vil ta med videre… vi tar med oss det som gir glede og godt samarbeid… skaper en regnbue…

«Husk på at DU er den som alltid vil være der for deg… andre ting vil komme og gå… så husk å unne deg kun det beste… DU HAR ALLTID ET VALG!»