galleri AB… gi slipp og gå videre…

galleriAB5_redigerad-1

Lørdag 22 august holdt jeg åpent for siste gang i galleri AB i Lundegata i Skien…

Livet er erfaringer og læring og jeg har vel ikke hatt så mye tid…eller tatt meg så mye tid til galleriet… derfor har jeg nå tatt et valg på å avslutte det… gi slipp og gå videre

Men du kan ta kontakt på mail eller tlf 469 07 508 eller gå inn på min nettside galleri AB om du ønsker å se noen av mine bilder…

 

galleriAB2_redigerad-1

En solrik dag, fine folk og gleden skinner…

 

galleriab3_redigerad-1

Alle regnbuens farger…

 

galleriAB4_redigerad-1

Mange som kom innom og mange gode samtaler i løpet av dagen…

 

galleriAB1_redigerad-1

Det å gi slipp kan være en vanskelig, skummel og vond prosess… men jeg ser at galleri AB ikke ble helt det jeg håpet på… spiren til denne blomsten har visnet… eller den ble ikke så sterk som den må være for at visjonen, frøet, skal bli til en stor og sterk blomst… for blir den ikke sett og holdt ved like så vil den visne og falle til jorden…

Det som er sikkert er at det også er en positiv del av det å gi slipp… fordi du har lært litt mer…forstått litt mer av deg selv og hvordan du ønsker å ha det… det er derfor vi skal gi slipp og gå videre… for å tilføre nye og bedre ting inn i livet vårt…

Jeg vet ikke hva det nye er enda… men jeg er spent på hva som vil dukke opp… stå i valg… vite at det er for det beste… møte følelsene som dukker opp…  Mitt valg er å unne meg det beste… derfor er det viktig å gi slipp på det som ikke lenger er med på å støtte opp under det…

«Husk på at DU er den som alltid vil være der for deg… andre ting vil komme og gå… så husk å unne deg kun det beste… DU HAR ALLTID ET VALG!»