Fargerik veiledning…

fargerike_samtaler_redigerad2

 

En reise i farger…

 

Jeg har jobbet mye med å forstå følelser og det å gi slipp på frykten for endringer.  Ved å bruke farger som metafor og bevisstgjøring har det vært lettere for meg å forstå og hente inn trygghet til å gjøre endringer

Malingen har vært en bit på min vei til å bli kjent med fargene. Jeg ser farger som følelser og ut fra dette har jeg startet med å bli kjent med meg selv og mine følelser, hvorfor jeg reagerer slik jeg gjør og hvordan jeg kan komme ut av mønstrene jeg har brukt for å overleve slik at jeg kan leve min drøm og mitt eventyr.

 

«Mitt liv endret seg på grunn av den gode samtale… se og bli sett… starte med å tro på seg selv og følge sine drømmer… «

 

Jeg ønsker å bruke min erfaring med farger og følelser og hjelpe andre til å starte med å leve sin drøm. Derfor ønsker jeg å bruke mine fargekort, kreativitet og erfaring.. være en fargerik veileder…  Hjelpe deg slik at du også kan finne ut hva din drøm og ditt eventyr inneholder

 

Ta kontakt på ab@kreativkunst.no  eller ring 469 07 508 for å bestille en time eller for å få mer informasjon.

 

«Releasing guilt is like removing a huge weight from your shoulders.
Guilt is released through the empowering thought of love and respect for yourself.
Let go of standards of perfection and refuse to use up the precious currency of your life, the now, with thoughts that continue to frustrate and weaken you.
Instead, vow to be better than you used to be, which is the true test of nobility.»

– Dr Wayne Dyer

<<Kontakt