Videoblogginlegg… «Kunst for Syria» 18 oktober…

«Kunst for Syria»  går til inntekt til syriske flyktninger som sitter i flyktningleire i Syrias naboland Tyrkia, Jordan, Libanon, Irak og Egypt. Vibeke Lillefjære er initiativtaker til denne kunstauksjonen.

Auksjonen vil bli avholdt Søndag 18. oktober kl 16.00.
Auksjonarius er Geir Tangen, og lokalet hvor auksjonen skal holdes ligger midt i Skien sentrum i Henrik Ibsensgt. 3.

HJELP oss å hjelpe, delta på auksjonen, eller ta ibruk konto nr 81501911968 «KUNST FOR SYRIA» Takk!

Jeg kan dessverre ikke komme på dagen fordi jeg har to bilder på utstillingen X Florence Biennale, en utstilling i Firenze, Italia, men jeg har laget to videoblogginlegg hvor jeg forteller litt om mine to bilder, Ny Begynnelse X og Dragenes drømmer, som jeg har donert til «Kunst for Syria»… Ta en titt da vel

 

Flyktninghjelpen er den organisasjonen pengene går til. De driver hjelpearbeid i både Syria, Jordan, Libanon og Irak. Ifølge FNs Høykommisær for flyktninger, så er denne organisasjonen en av de mest dynamiske og respekterte humanitære organisajoner verden har. De ble stiftet i 1946, og gikk da under navnet Europahjelpen.

For å se bildene som auksjoneres bort trykk på linkene under:

Facebook «kunst for Syria»

Fotoalbum på Flickr «Kunstforsyria»

12029198_10153489785716294_1839214196_n