Michelangelo International Prize – 10 desember…

Biglietto Premio Michelangelo 2

«Michelangelo International Prize – Artist at the jubilee» er en pris hvor du får bildet ditt i en helside i kunstmagasinet Effetto Arte (November/December 2015) og en kvart side i katalogen laget spesielt for “MICHELANGELO INTERNATIONAL PRIZE – Artist at the Jubilee’’. Du får også tildelt en diplom og en 20 cm skulptur av Michelangelo.

Bildet som er valgt med i denne prisen er «Colours of the Soul»… hvor alle de ni fargene som jeg ser i regnbuen er representert…. Rød… oransje… gul… grønn… turkis… blå… indigo… fiolett… magenta…

Prisutdelingen vil bli holdt i Cardinal Cesi Palace i Roma, Italia, den 10 desember 2015… Denne gangen har jeg dessverre ikke mulighet til å reise ned og motta prisen… men får den tilsendt…

Min erfaring på min reise det siste året er de fantastiske møter med mennesker jeg har hatt og hvordan vi på tvers av landegrenser sprer glede, ser og støtter hverandre… bruker farger og kunst til å skape fred… på innsiden og utsiden…

 

Colours_of_The Soul_MichelangeloPrize_redigerad-1