Mogul Wave… keep talking…

Mogulsim_redigerad-1

I juli var jeg midt i min reise i farger… jeg hadde akkurat mistet toget fra Milano til Monaco og akkurat på dette toget møtte jeg Marco Pissarello som i februar hadde startet Mogul Wave

Mogul Wave er et telefonselskap som selger Sim kort… du kan sette det inn i telefonen din når du skal ut og reise… så slipper du høye regninger når du er i utlandet… Dette er en nisje han satser på… og det er jo mange som er på reise…

Marco sjekket hva det ville koste meg å ringe fra italia til norge og det var 0.07 kr pr min… fantastisk… da slipper jeg å være redd for regningen når jeg kommer hjem fra mine utstillinger i utlandet…

 

Jeg har fått tilsendt Mogul Wave sitt Sim kort og jeg gleder meg til å sette i gang og bruke dette… Dersom du ønsker å kjøpe et Mogul Wave Sim Kort kan du gå inn på hjemmesiden deres og bestille eller ta kontakt på mail info@mogul-wave.com 

Dersom du er i tele bransjen og ønsker nye muligheter ta kontakt med Mogul Wave. De er interessert i en samarbeidspartner fra de skandinaviske landene for å kunne tilby best mulig produkt i hvert land.

Jeg gleder meg til å sette i gang og bruke Mogul Wave Sim kort på mine fargerike reiser…

 

Mogulwave