Et tilfeldig møte kan gi fargerike gaver…

Fargeriktmøte_redigerad-1

For ca en måned siden satt jeg på toget fra Oslo til Skien… En dame kom på og satt rett ovenfor meg… Vi startet å prate sammen og hun fortalte at hun skulle til Sandefjord for å passe på sitt barnebarn fordi enda et barnebarn var på vei…

Vi kom inn på farger og jeg fortalte om boken med de ni fargepersonlighetene, eventyret Regnbuens datter og de 45 fargekortene med bevisstgjøring på følelser som jeg har skrevet og utarbeidet

Karin som damen heter sa til meg… «Det er rart at du nevner regnbuen… Jeg har akkurat strikket et par votter med regnbuen på til mitt barnebarn»…

Hva kan jeg si… annet enn at vi møttes i fargene… samme tanker… ønske om en bedre verden… fantastiske møter med mennesker… det er bare å tørre å begynne å snakke sammen… se og bli sett… det kan skape en regnbuebro og glede i hverdagen

 

Fargeriktmøte2_redigerad-1

 

Jeg har akkurat vært på enda en reise i farger som denne gang gikk til Palermo og Firenze i Italia… En pakke lå og ventet på meg da jeg kom hjem og jeg lurte på hva dette kunne være…

Overrasket, veldig takknemlig og glad ble jeg da jeg så hva det var og hvem det var fra!

Karin sa til meg på togturen at det kunne hende at et par regnbuevanter tok veien fra Stamsvik i Nordfold (ligger noen mil nord for Bodø) til Skien… Fantastisk flotte er de og så gode og varme… jeg måtte jo bare prøve de med en gang… og jeg som går tur nesten hver dag… dette var virkelig noe jeg trengte jeg som fryser så på hendene mine!

Tusen takk for de vakre regnbuevantene Karin og gratulere så mye med enda et barnebarn…