«Livet – en reise i farger og følelser» onsdag 20 feb 2019 kl 20

Hva gjør du når du har en drøm, men så har du helseutfordringer som stopper deg fra å nå dem?

Bli med på «Livet – en reise i farger og følelser» på facebook nå på onsdag kl 20.00. Da får du bli med på live intervju og høre hvordan Hilde Solveig Amdal Arnesen finner kreative løsninger på sine helseutfordringer og faktisk når drømmen sin som er å være på toppen av høye fjell.

Hilde er også en talentfull kunstner som maler fantastiske malerier og du kan spørre henne spørsmål på direkten hvordan hun har klart å få så stor suksess med sin kunst.

ptr

 

 

 

«Livet – en reise i farger og følelser» er en videreutvikling av farge workshopene jeg har holdt på facebook live den siste tiden. I de neste episodene skal jeg snakke med fantastiske mennesker om livet og hvilke utfordringer de har møtt og hva de har gjort for å komme gjennom de mørke periodene og skape det livet de ønsker.

 

Vil du bli med på disse live intervjuene? Trykk her og meld deg inn på listen hvor jeg sender deg linker og påminnelser til live intervju.

Jeg gleder meg!