«Livet – en reise i farger og følelser» Gjest Hilde Solveig Amdal Arnesen

 

I første episode av «Livet – en reise i farger og følelser vil Hilde Solveig Amdal Arnesen fra, Hildes Galleri, fortelle bl. a. hvordan du kan få 60 000 følgere på facebook og du har også mulighet til å vinne et foto av et fantastisk maleri som Hilde har malt.

En heldig vinner vant etter å ha vært med live men du har fortsatt mulighet til å vinne om du blir med og kommenterer, liker og deler for vi trekker en ny vinner som vinner et annet foto søndag 24 februar 2019. ???

I dette programmet av «Livet – en reise i farger og følelser» forteller den dyktige kunstneren Hilde Solveig Amdal Arnesen/Hildes galleri sin historie og gir deg sine hemmeligheter på hvordan hun har lykkes med å kunne leve av sin drøm som er å male vakre malerier.

Har du lyst til å bli med direkte på de neste episodene? trykk på linken og meld deg på lista så får du link og påminnelse før neste live sending.
https://anitabjorbekk.simplero.com/page/99017