OM KREATIV KUNST OG ANITA BJØRBEKK

Jeg bruker min erfaring, hva jeg personlig har lært og oppdaget i min veiledning.

Den gode samtale er noe jeg synes er meget interessant  og lærerikt å jobbe med så i 2016 startet jeg på Veiledning og coaching på Høgskolen i Oslo og Akershus. I 2010/2011 tok  jeg programmet «Samspill og ledelse; anvendt organisasjonspsykologi» på «Master of Management» på BI. Dette studiet tar for seg det komplekse samspillet mellom individ, gruppe og organisasjoner.

Jeg har Bachelor i Økonomi og Administrasjon og jeg har jobbet som regnskapsfører i mange år. Det å jobbe med regnskap var utrolig spennende og lærerikt, men etter hvert som tiden gikk følte jeg at nå var det på tide å gå videre. Jeg kjente på meg at jeg ønsket å jobbe mer kreativt og med mennesker. I 2011 fikk jeg jobb som personalkonsulent i AS Varden og det trivdes jeg utrolig godt med. I min karriere har jeg jobbet med mange fantastiske mennesker som jeg har lært utrolig mye av og det er jeg veldig takknemlig for.

Medieomtale

Videoen under viser klipp av kunstnerne som var med på Women`s Art World og noen av de fine opplevelsene vi hadde i Marrakech, Marokko fra 1-9 mars 2016.

 

Videoen under viser innslaget fra Women`s Art World åpningen som ble sendt på Marrokansk TV 2M den 8 mars 2016… selveste kvinnedagen.

 

Trykk på de to bildene under og du kan lese artiklene som Den Kongelige Norske Ambassade i Roma har skrevet om meg og noen av utstillingene jeg har vært på i Italia i 2015/2016

Ambas2

 

Kongeligeroma

 

Trykk på bildet under og du kan lese artikkelen som sto på nett og i avisen til Drammens Tidende 16 august 2015

2 (2)22

Trykk på bildet under og du kan lese artikkelen som sto i Varden 27 juni 2015

Varden

Trykk på bildet nedenfor og du kan lese artikkelen som sto i Sinn og Samfunn nr 3 – 2014, et magasin utgitt av Mental Helse.

Sinn og Samfunn artikkel

Trykk på bildet under og du kan lese artikkelen som sto i Telemarksavisa den 29 november 2014.

TA artikkel PDF 2_redigerad-1

Plakaten til Telemarksutstillingen 2014

plakat_100.indd

Trykk på bildene under og du kan lese artikkelene som sto i Varden og Telemarksavisa den 15 september 2014.

TA Telemarksutstillingen 2014 Kragerø

Varden Telemarksutstillingen 2014 Kragerø

 

 

 

 

 

 

Artikkel i Varden 6. desember 2012