Står du ved et veiskille og vet ikke helt veien videre?

Da kjenner du deg kanskje igjen i noe av dette:

 • Du er sliten og mangler motivasjon

 • kaster bort din dyrebare tid på negative tanker

 • du tar på deg altfor mye og føler at du ikke strekker til

   

  Du kan bestemme deg for å gjøre noe med det, og du kan starte nå!

   

Coaching kan få deg over i en ny og god flyt der du:

 • er trygg på deg selv og ser din egen verdi

 • får klarhet i hva du vil ha 

 • får en hverdag som gir deg overskudd og glede

   

Ønsker du å få inspirasjon og flyt tilbake i livet ditt, ta kontakt på ab @kreativkunst.no eller ring tlf 46 90 75 08 for mer informasjon.

 

42381467_924201311100882_2355207550837719040_n

Jeg har selv møtt og kjent på mange mørke følelser i livet. Selv om det var tøft å stå i dem så er jeg nå dypt takknemlig for alt jeg har møtt fordi det har gitt meg læring, vekst og en bedre forståelse for hva livet handler om.

Siden jeg møtte veggen i 2009 har jeg jevnlig gått til coaching og det var i disse møtene jeg forsto at det er dette jeg ønsker å jobbe med. Jeg ønsker å hjelpe deg til å få klarhet i hva du ønsker å ha i livet ditt og at det er i de mørke tidene vekst og utvikling skjer.

Som coach og veileder er jeg en støttespiller for deg i alt du møter på veien. Jeg hjelper deg til å bli trygg på deg selv og bli klar på hva du ønsker, slik at du kan skape det livet du drømmer om.

 

Min utdanning og erfaring:

Jeg har utdannelse i Veiledning og Coaching fra Høgskolen i Oslo og Akershus og for tiden studerer jeg et Coaching program hos Maki Svendsen som tar for seg å bruke og stole på din intuisjon.

Fra BI har jeg masterprogrammet Samspill og ledelse: Anvendt organisasjonspsykologi i individ, gruppe og organisasjoner og bachelor i Økonomi og Administrasjon.

Jeg har erfaring i 1:1 og gruppe coaching siden 2013.

 

 

Trykk book now for å bestille en uforpliktende time.

 

Tilbakemeldinger:

«Jeg er takknemlig for mine timer hos Anita. Hun har hjulpet meg til å bli tydeligere på hva jeg vil, og det var mitt mål. Hilsen Rigmor.»

«Tre timer coaching med Anita Bjørbekk og jeg er i gang. Anita er en fantastisk inspirerende og kunnskapsrik dame. Hun ser muligheter der andre bare ser begrensninger. Jeg har ikke møtt noen som Anita, hun lærer meg til å stole på min egen intuisjon og komme nærmere den beste utgaven av meg selv. Tusen takk Anita – Janne Renate Pettersen

«Anita er en bra dame som har funnet veien, fargene og kjærligheten i seg selv. Derfor kan hun hjelpe andre til å finne veien. Anne»

 

 

SommerkampanjeVeilednig2017 copy