42381467_924201311100882_2355207550837719040_n

Blir du fanget i dine følelser når du møter på utfordringer som økonomiske bekymringer, sykdom, store endringer på jobben etc?
Mister du inspirasjonen og troen på at det ordner seg? Hvor mye koster det deg å ha denne sabotøren på skulderen?
Jeg har vært der du er og min erfaring er at det er dine ubearbeidede livserfaringer som blir synlig for deg og du får en gyllen mulighet til å bearbeide disse følelsene slik at du kan møte dem på en annen måte.

Du kan finne glede og inspirasjon selv om det stormer rundt deg.
Coaching tar utgangspunkt i at du har “skjulte” talenter, og vil kunne utvikle ditt potensial dersom du får støtte og utfordres til å ta risikoen på å handle. Det fører til at du blir tydeligere på hva du ønsker og starter med å manifestere det du vil ha. Resultatet er at du får positive mestringsopplevelser og livet ditt tar en helt annen retning.

Du kommer da inn i en kontinuerlig læreprosess hvor du lærer selvcoaching og tar ansvar for eget liv og egen utvikling.

Det blir da slutt på å:

  • Være sliten og mangle motivasjon

  • kaste bort din dyrebare tid på negative tanker

  • Føle at du ikke strekker til eller ikke er bra nok

 

Du kan bestemme deg for å gjøre noe med det, og du kan starte nå!

Coaching kan få deg over i en ny og god flyt der du:

  • Er trygg på deg selv og ser din egen verdi

  • Tar valg som harmonerer med den du er og hva du ønsker fordi du er tydeligere på hva du vil ha

  • Har en hverdag som gir deg overskudd og glede

 
SommerkampanjeVeilednig2017 copy

 

De siste årene har jeg hjulpet mange til å starte med å tro på seg selv og ta steget videre i livet. Både i 1:1 og gruppe coaching.

Som coach og veileder er jeg en støttespiller for deg i alt du møter på veien. Jeg hjelper deg til å finne mestring og starte med å bli trygg på deg selv slik at du kan skape det livet du ønsker.

Ta kontakt på ab @kreativkunst.no eller ring tlf 46 90 75 08 for mer informasjon.

 

Sjekk min kalender
og avtal en time

Click to Schedule an Appointment

 

Tilbakemeldinger:

«Jeg er takknemlig for mine timer hos Anita. Hun har hjulpet meg til å bli tydligere på hva jeg vil, og det var mitt mål. Hilsen Rigmor.»

«Tre timer coaching med Anita Bjørbekk og jeg er i gang. Anita er en fantastisk inspirerende og kunnskapsrik dame. Hun ser muligheter der andre bare ser begrensninger. Jeg har ikke møtt noen som Anita, hun lærer meg til å stole på min egen intuisjon og komme nærmere den beste utgaven av meg selv. Tusen takk Anita – Janne Renate Pettersen

«Anita er en bra dame som har funnet veien, fargene og kjærligheten i seg selv. Derfor kan hun hjelpe andre til å finne veien. Anne»

«Takk Anita, for en varm, opplysende og inspirerende formiddag i godt selskap. Du har noe som mange kunne trenge en dose av!» – Sølvi

«Fargerikt Forum var en god opplevelse! Spennende temaer som dukker opp, som får deg til å reflektere, og spennende menneskemøter! Anbefales!  Du er så sprudlende og inspirerende! Tusen takk for en fin kveld i går på Fargerikt Forum!»   – Liv Kari Solberg

«Tusen takk for en fin og inspirasjonsrik kveld. Fine farger i oss og rundt oss»  – Cecilie Andersen

«-lig takk for en koselig, inspirerende og lærerik kveld med flotte mennesker Anita! :-)» – Roar Haraldsen

» Tusen tusen takk for samvær med flotte mennesker hos deg på Fargerikt forum i formiddag. Takk for din varme og inspirasjon, Anita. Kommer veldig gjerne igjen» – Anonym