Kreativ kafe 31 oktober – og glede skapte vi

Kreativ kafe 31 oktober_

Denne torsdagen var vi ikke så mange, men glede ble skapt og det ble som vanlig laget mange fine decoupagebilder.

Min kusine kom innom og hun hadde på seg en flott strikkejakke. Det var en modell av Marianne Isager og det var virkelig et nydelig mønster! Dumt at jeg ikke strikker… Jeg fikk heller lage litt ablegøyer jeg! 😉

Kreativ kafe 14 nov

Jeg hadde bakt Sol`s glutenfrie knekkebrød og de var helt nydelige med brunost på!

Det ble som vanlig servert kaffe, te, vafler og kaker.  Denne gangen sto det på bordet en Successterte som er glutenfri og uten Lactose. Det er ikke så mye mel en skal ha i de malte mandlene, så jeg tok en spiseskje med glutenfritt mel i stedet for hvetemel. Jeg brukte smør uten melk og lactosefri fløte fra Tine. Vips så ble det en gluten og lactosefri kake som smakte helt nydelig!

Kreativ kafe 14 november Knekkebrød

En dame hadde tatt med mange flotte servietter og jeg likte spesielt en serviett hvor det sto, «En balansert diett er et kakestykke i hver hånd! Glad i kake jeg?… Huff ja, det er altfor godt!

Vi satt og pratet litt i sofakroken og temaet denne gangen var strikking og sko, det var flere som var lidenskapelig opptatt av sko, så praten gikk livlig rundt bordet!

To damer hadde tatt med seg bilder som de hadde laget hjemme siden sist, utrolig gøy å se hvor fine bilder de hadde laget og hvor fine bilder som ble laget på kreativ kafe! Dersom du tenker å komme på kreativ kafe kan du gjerne ta med deg noe du har laget… kanskje du kan inspirere noen…? Eller bli inspirert…?

Kreativ kafe 14 november bilder

Neste kreative kafe blir torsdag 14 november kl 12-14 som vanlig, i Mælagata 29, Skien. Kanskje vi sees?

 

<<kreativ kafe

<<Kreativ kafe 24 oktober – og glede skapte vi

<<Kreativ Kafe 17 oktober – og glede skapte vi

<<Kreativ kafe 3 oktober – og glede skapte vi igjen

<<Kreativ kafe 12 september –  og glede skapte vi