Kreativ kafe 12. sep – og glede skapte vi

kaffekopp_sTorsdag 12 september startet den første kreative kafeen.

Vi var til sammen 9 stykker i alle aldre, minste bare 4 månder. Folk kom til litt forskjellige tider, så neste gang begynner vi kl 12.00. Det var da de fleste viste seg.

Vi koste oss med kaffe, te, vafler, eplekake og brownies og alt smakte helt nydelig!

Jeg holdt et innlegg om bevisstgjøring på hvor viktig jeg mener det er å finne sin kreativitet. En liten fortelling som jeg er så glad i, ble det også tid til. Det var en veldig hyggelig atmosfære og alle, som ønsket det, fortalte om sine interesser. Vi snakket om hva som ga inspirasjon og det kom opp temaer som å sy, male, hunder, bake, lage mat, billedbehandling. Det ble også diskutert hvordan vi kan hjelpe mennesker som er ensomme og har vanskelig for å komme seg ut. Her var det flere som ønsket å bidra til gleden i hverdagen både for seg selv og andre!

Tilbakemeldingene var utrolig positive, den morsomste var damen som skulle hjem å be mann og barn om å hente sitt rot, som de hadde overlesset sy rommet hennes med. Hun hadde fått inspirasjon til å bli kreativ igjen, og hun visste hva hennes kreativitet var, det var å sy…

Neste kreative kafe for å skape glede i hverdagen er torsdag 3 oktober, kanskje vi sees…?

<<kreativ kafe

<<Kreativ kafe 24 oktober – og glede skapte vi

<<Kreativ Kafe 17 oktober – og glede skapte vi

<<Kreativ kafe 3 oktober – og glede skapte vi igjen