Kreativ kafe 3.oktober – og glede skapte vi igjen

kreativ_kafe_bilde

Torsdag 3. oktober var den andre kreative kafeen.

Denne gangen var vi 10 stykker og kl 12.00 var et bedre tidspunkt å starte på.

Det var kaffe, te, vafler, boller, sjokoladekake og hasselnøttebunn toppet med eplemos og fløte…mm  det smakte helt fortreffelig!

Pernille Bache fra pernille bache DESIGN presenterte prosjektet ? SES! – se eller synlig. For å bli synlig i nattemørket, oppfordres folk til å strikke med refleksgarn, kule effekter i klærne og slippe å måtte huske på det, det bare er der.

Vil du ses…strikk i vei…

alle-aldre-1P2 (3)

Det er så utrolig mange kreative mennesker og denne gangen var det flere som malte og noen som hadde mange interesser som f.eks. Ole Brum, frosker, hekle, sy, strikke osv.  Det er så gøy å høre på når noen forteller om det de er engasjert i. Det inspirerer i alle fall meg!

Jeg ønsker at alle som vil, kan komme og fortelle om sin kreativitet, fordi det inspirerer andre. Dersom du har lyst, send meg en mail eller ring og vi finner en dag du kan fortelle om det som engasjerer deg!

Damen som skulle få mann og barn til å rydde sitt rot ut av hennes syrom, er i gang. Hun har blitt inspirert til å sy igjen!

Jeg fikk tilbakemelding på at flere ønsket at kreativ kafe skulle være oftere, derfor er neste kreative kafe for å skape glede i hverdagen torsdag 17. oktober, Kanskje vi SES…?

<<kreativ kafe

<<Kreativ kafe 24 oktober – og glede skapte vi

<<Kreativ Kafe 17 oktober – og glede skapte vi

<<Kreativ kafe 12 september –  og glede skapte vi