Kreativ kafe 17. oktober – og glede skapte vi

Kreativ kafe 17 okt

Jeg blir så imponert over hvor mange tøffe mennesker det finnes!  Det å komme på kreativ kafe helt alene uten å vite hvem noen er, tenker jeg er modig!  Og det var det flere damer på dagens kafe som hadde gjort. De hadde virkelig tatt frem motet sitt og utfordret seg selv!

Som alltid ble det servert kaffe og kake og den berømte Heidi`s hasselnøttbunn toppet med eplemos og fløte var på plass. Eplekake, brownies og vafler sto også på bordet.  Det smakte helt nydelig…

Dagens tema var et mini decoupage kurs, men først satt vi og skravlet litt. En dame fortalte at hun akkurat hadde fått tvillinger – hun ble nok inspirert av at min tvillingsøster var til stede, for det kom litt etterpå, sebrafinken min altså…

Refleksgarn er virkelig blitt in, vi diskuterte det nye prosjektet til Pernille Bache,?SES! – se eller synlig som hun holdt et foredrag om på forrige kafe. Det var refleksdagen den torsdagen og Pernille ble intervjuet på Radio Grenland på morgenen. For å bli synlig i nattemørket, oppfordres folk til å strikke med refleksgarn, kule effekter i klærne og slippe å måtte huske på det, det bare er der.

Vil du ses…strikk i vei…

akrylpastabilde

På mini decoupage kurset viste jeg hvordan serviettene brukes og limes på lerret. Jeg viste noen av mine bilder for å gi noen tips på hva de kan gjøre. Jeg har brukt akrylpasta på noen av disse bildene og forklarte at det kunne vi ikke bruke den dagen, for det må tørke en god stund før du kan male over.  Plutselig ropte en av damene ut, «hjelp, nå kommer jeg ikke til å få sove i natt» hun strekte ut armene og la hendene foran øynene sine.  Alle kikket forskrekket på henne og jeg tenkte, hjelp, er det noe galt?

Hun satte i å le og spurte, «hvor kan jeg få kjøpt akrylpasta, for det må jeg ha i dag». Vi fikk oss en goood latter alle sammen…

Det var utrolig god stemning rundt bordet, alle var veldig engasjerte og konsentrerte. Resultatet ble utrolig bra og alle fikk laget et flott bilde!

kreativ kafe decoupage

Jeg ønsker at alle som vil, kan komme og fortelle om sin kreativitet, fordi det inspirerer andre. Dersom du har lyst, send meg en mail eller ring og vi finner en dag du kan fortelle om det som engasjerer deg!

Siden det har vært spørsmål om å ha kreativ kafe oftere, er neste kreative kafe for å skape glede i hverdagen torsdag 24. oktober.

Kanskje vi ?SES!

<<kreativ kafe

<<Kreativ kafe 24 oktober – og glede skapte vi

<<Kreativ kafe 3 oktober – og glede skapte vi igjen

<<Kreativ kafe 12 september –  og glede skapte vi