Kreativ kafe 15 mai – og glede skapte vi

Kreativ kafe 15 mai

«Det er galskap å gjøre det samme om igjen og om igjen og forvente et annet resultat.»
– Albert Einstein

Kreativ kafe 15 mai

På kreativ kafe har vi fått besøk av Ina Strand Aass og Ane Raaen Sandmæl fra Eureka Kiropraktikk. Ina er fysioterapeut og Ane er kiropraktor, Ved Eureka i Skien tilbyr de Kiropraktikk, Fysioterapi, Kroppen din kan på 8 uker, massasje, yoga, gruppetimer (slyngetrening og treningsveiledning) og shockwave behandling. De har en helhetlig tankegang som går ut på å bevisstgjøre mennesker på, hvor viktig det er å spise, trene, tenke positivt og ta vare på kroppen sin.

De har tatt med en brosjyre fra kurset  ”Kroppen Din Kan på 8 uker” – som er et proaktivt livsstilsprogram for å ta kontroll over egen helse og være  velfungerende hver dag, hele året, hele livet! Programmet er videreutviklet av EUREKA KIROPRAKTIKK for å tilby et strukturert, gjennomførbart helseprogram på Eureka-klinikker i hele Norge. Vi skal hjelpe, støtte, undervise og inspirere deg slik at du blir friskere, gladere, mer opplyst og selvhjulpen!

”Kroppen Din Kan på 8 uker” tar sikte på å optimalisere hvordan du tenker, spiser, trener og tar vare på kroppen din gjennom et spesifikt 8 ukers program. EUREKA KIROPRAKTIKK`s målsetting er å forandre retningen i helse-Norge, fra fokus på symptomer og sykdom, til fokus på best mulig helse gjennom optimal funksjon og friskvern. Vi ønsker at så mange som mulig får mulighet til å leve ut sitt helsepotensial.

”Kroppen Din Kan på 8 uker”s målsetting er å utvikle livslange vaner. Du vil i kurset forstå HVA du skal gjøre, HVORDAN du kan gjøre det, og ikke minst HVORFOR. Spørsmålet er kanskje ikke ”hvor gammel kan du bli,” men ”hvordan og hvorfor vil du leve?” Hvis du investerer i kvalitet for din helse og lever et meningsfullt liv kommer kvantiteten, årene, som regel av seg selv. Tenk deg å leve livet frisk, sterk og velfungerende, i motsetning til å gradvis visne bort?

Kreativ kafe 15 mai 2

Ja, ina og Ane og alle de andre ved Eureka Kiropraktikk er jo bare helt fantastiske… tusen takk for et inspirerende og lærerikt innslag på Kreativ kafe…dette sprer nysgjerrighet … ønske om trivsel og det å ta vare på egen helse… helhetlig tankegang…

Ønsker du å vite mer om Eureka Kiropraktikk gå inn på deres hjemmeside: Eureka Kiropraktikk Telemark>>

Kreativ kafe 15 mai 3

I dag vurderte jeg veldig på, hvilken farge jeg skulle ha på meg. Det sto mellom gult og rødoransje. Valget ble rødoransje … morsomt … det er samme farge som Eureka kiropraktikk har i logoen sin.

Hvorfor valgte jeg rødoransje, en av de mest synlige fargene? Kanskje var det fordi jeg skulle utfordre meg i dag og vise frem fargekortene, Regnbuens Datter, som jeg har laget? Jeg skulle også lese ut fra boken jeg holder på å skrive, som forteller om hvert kort. Jeg skulle gå inn i sårbarheten og vise frem noe som kom fra mitt indre…

En ide (kortene) som jeg har gjort om til handling. Ideen om å lage kortene kommer virkelig fra mitt hjerte om å hjelpe meg selv og andre, ved å bevisstgjøre oss selv på følelser. Jeg ser farger som følelser og ved å rense fargene våre ( hente frem, bevisstgjøre oss blokkeringer/hindringer/følelser og forstå følelser) kan vi bli fri og vi tør å leve det livet vi ønsker å leve.

Kreativ kafe 15 mai 4

Min sårbarhet går ut på om kortene er gode nok, dvs er jeg god nok, det kommer jo fra meg. Tanker som: hva vil de andre synes om kortene, hva med det jeg har skrevet og det jeg sier til hver enkelt, dukker opp, men jeg utfordrer meg selv og går inn i frykten… min erfaring er at det er da du løser opp blokkeringene du har. Slutt å utsette…sett i gang med å gjøre…

Jeg fikk mange positive tilbakemeldinger fra alle som var der…De syntes det var spennende med fargekort… En dame som trakk lys turkis fortalte, at hun samme morgen, hadde sett, at naboen hadde en lys turkis pute på verandaen sin og hun hadde nesten vært misunnelig på den vakre puten. Hun hadde blitt så tiltrukket av fargen og hun skvatt litt til da hun trakk akkurat lys turkis. I løpet av den korte tiden jeg har hatt fargekortene, har jeg lagt merke til, at det er mange som både velger og trekker turkise farger og det forteller meg, at vi er inne i en tid, hvor vi skal slutte å bry oss om hva andre mener om oss. Det er på tide å hente sin kraft tilbake og ta valg ut fra seg selv og stå i det…

Husk at du er god nok, alltid!

 

Dersom du ønsker å bevisstgjøre deg selv ved hjelp av fargekortene, Regnbuens Datter, bestill 1:1 time hos meg. Du kan bli kjent med deg selv på en helt ny måte og bli mer bevisst på å bruke farger, som kan hjelpe deg i hverdagen.

<<Kontakt

 


Vis større kart

<<kreativ kafe

<<Kreativ kafe 24 april – og glede skapet vi

<<Kreativ kafe 3 april – og glede skapte vi

<<Kreativ kafe 6 mars – og glede skapte vi

<<Kreativ kafe 6 februar – og glede skapte vi

<<Kreativ kafe 23 januar – og glede skapte vi

<<Kreativ kafe 9 januar – og glede skapte vi

<<Kreativ kafe 12 desember – og glede skapte vi

<<Kreativ kafe 28 november – og glede skapte vi

<<Kreativ kafe 14 november – og glede skapte vi igjen

<<Kreativ kafe 31 oktober – og glede skapte vi

<<Kreativ kafe 24 oktober – og glede skapte vi

<<Kreativ Kafe 17 oktober – og glede skapte vi

<<Kreativ kafe 3 oktober – og glede skapte vi igjen

<<Kreativ kafe 12 september –  og glede skapte vi