Kreativ kafe 9 januar – og glede skapte vi

Kreativ kafe 9 januar 2014

Nytt år og nye muligheter… Kreativ kafe er i gang igjen…

Kreativ kafe 9 jan

Vi koste oss med diverse godsaker. Et sunt innslag var det også, gulrøtter og hjemmelaget dip med friske urter og hvitløk smakte nydelig.

Evy tok med seg to bilder hun hadde laget siden sist, kreativ som hun er, og bildene var utrolig fine. De ble kikket på og beundret. Kunstneren mottok mang et kompliment for bildene sine!

Som vanlig var det et minidecoupage kurs og det ble laget mange fine bilder denne gangen også!

Jeg spurte om det var noen som ville trekke et englekort… og det ville alle. Noen av kortene som ble trukket hadde navnet: Selvaksept, Naturen, Nye begynnelser og Ideer og inspirasjon.

Det som er så fint med å trekke slike kort, er at du blir bevisstgjort på en følelse, som kan gi deg glede i hverdagen. Det står også skrevet nydelig tekst til alle kortene i en liten bok som følger med. Dersom du ønsker å kjøpe englekort bør du ta en tur innom Tante Theoline eller Ting, Tang og Kaffi, de selger mange forskjellige kort.

Kreativ kafe 9 jan3

Det ble også mange gode samtaler. Du kan på en måte si, at vi alle så hverandre og delte noen av våre innerste tanker og erfaringer… å bli sett…hørt…bearbeide følelser… du er god nok, ALLTID.

En av damene sa: «for tre måneder siden viste jeg ikke frem til noen det jeg lagde, men etter å ha vært på Kreativ kafe, begynte jeg å utfordre meg selv. Nå viser jeg det frem og er stolt av det jeg lager.

Dette er jo helt fantastisk, tusen takk for så god tilbakemelding! Det viser jo at bevisstgjøring på forskjellige følelser som f.eks å bli synlig, gjør noe med oss. Det skjer en utvikling og vi finner frem motet vårt, utfordrer oss selv og legger bak oss usynlige fengsler og hindringer som stopper oss fra å nå våre høyeste potensialer.

Jeg ønsker å spre positivitet og glede og ved at så mange fantastiske mennesker kommer til Kreativ kafe, kan vi sammen gjøre en forskjell i hverdagen…

Kreativ kafe 9 jan2

Neste kreative kafe er torsdag 23 januar.

Hanne Haukås, en fantastiske kreativ dame, kommer og forteller om sin lidenskap … Hun maler og har startet Galleri H3 sammen med to andre kunstnere i Porsgrunn… jeg gleder meg! Det blir et også et mini decoupage kurs.

Kl 12.00-15.00 i Mælagata 29, Skien.

Vi ?SES!… og om du har lyst, ta gjerne med deg noe du har laget.

 

<<kreativ kafe

<<Kreativ kafe 12 desember – og glede skapte vi

<<Kreativ kafe 28 november – og glede skapte vi

<<Kreativ kafe 14 november – og glede skapte vi igjen

<<Kreativ kafe 31 oktober – og glede skapte vi

<<Kreativ kafe 24 oktober – og glede skapte vi

<<Kreativ Kafe 17 oktober – og glede skapte vi

<<Kreativ kafe 3 oktober – og glede skapte vi igjen

<<Kreativ kafe 12 september –  og glede skapte vi