Kreativ kafe 6 februar – og glede skapte vi igjen

Kreativ kafe 24 oktober

«Alle barn er kunstnere, utfordringen
er å forbli kunstner når man blir voksen – Pablo Picasso»

Kreativ kafe 6 feb

Kreativ kafe er for mennesker i alle aldre og i dag var den yngste under ett år og den eldste over åtti. Det å finne sin kreativitet er så utrolig viktig. Dersom du ikke vet hva din kreativitet er, begynn å legge merke til hva som gjør at du føler deg glad og oppkvikket…hva likte du å gjøre da du var barn? Bevisstgjør deg selv…  da vil svarene komme etter hvert.

Kreativ kafe 6 feb 2

Se på det flotte bildet Solveig har laget siden sist! Tusen takk for at du tok det med deg og viste det frem i dag! Et spennende bilde, laget av forskjellige knapper med farger i grønn/gul og sølv.

«Jeg ønsker at du tar med deg noe du har laget på kreativ kafe, slik at du kan inspirere andre eller du kan bli inspirert av det andre har med…»

Kreativ kafe 6 feb 3

John Haagen Gjems fra Skien fritidspark har kommet for å fortelle hvor viktig det er å være aktiv og at idrett er en arena hvor man kan møtes på tvers av kulturer. Det viktigste er å delta og ha det gøy.

Skien fritidspark

Skien fritidspark byr på utrolig mange forskjellige aktiviteter, de har lysløype, badeland, isstadion, klatrevegg, curling og mye mer. Ønsker du mer informasjon gå inn på http://www.skienfritidspark.no/

 

Jeg kan virkelig anbefale curling, det er utrolig gøy! Kanskje vi kan samle sammen en gjeng og ha det gøy på isen? Fritidsparken har startet en bedriftcurlingserie…Kanskje du og dine kolleger vil bli med og ha det morsomt på curlingbanen og spille mot andre bedrifter? De treffes en dag i uka, der kan du skippe, curle og koste ditt lag fram til seier! 

 Kreativ kafe 6 feb 4

 Hm… hva har John Haagen Gjems funnet på nå? Vi får beskjed om å rydde bort bordene og sette stoler i en stor ring…

Kreativ kafe 6 feb 5

Hi hi så utrolig morsomt…Fruktleken…Dele alle deltakerne inn i eple, pære, banan, appelsin… trekke lapper med alle fruktene…dersom eple blir trukket så skal personen som er eple sette seg på fanget til sidemannen osv. Det endte med ganske mange på fanget etterhvert… Førstemann som kom til stolen som han/hun satt på fra starten av var vinneren.

Det ble mye latter og morro ut av dette! Vi kjente spesielt på følelsen, ukomfortabel… å sitte på et ukjent fang kan være litt flaut… Det var en utrolig morsom og kreativ lek, som får oss til å bli kjent med hverandre på veldig kort tid. Vi fikk alle noe å snakke sammen om etter dette!

Denne leken bevisstgjør noe… gjør det du synes er ukomfortabelt og det vil løse seg opp og du gir slipp på noe som er vanskelig… Det ble så god stemning etterpå og vi synes det bare var morsomt, det var ikke flaut lenger… Minn deg på dette, neste gang du møter noe som du synes er vanskelig… Jeg utfordrer meg selv så ofte jeg kan og gjør det jeg egentlig ikke tør, av frykt for hva andre mener om meg, for jeg vet at å gjøre vil hjelpe meg å gi slipp på min frykt… Prøv du også da vel… det er skummelt i begynnelsen, men etter hvert ser du at det går helt fint, det går ikke slik du fryktet…

Tusen takk for et morsomt og kreativt innslag på Kreativ kafe.

Kreativ kafe 6 feb 6

Utrolig hyggelig å få besøk av veiledere fra Lykz & døtre og alle dere andre som kom på Kreativ kafe. Noen av oss ble sittende og snakke utover ettermiddagen… dele erfaringer… bli sett og hørt…

Neste kreative kafe er torsdag 6 mars.

Line Larsen, en fantastisk kreativ dame, kommer og forteller om sin vei og viser frem noen av sine malerier … Hun har startet Galleri H3 sammen med to andre kunstnere i Porsgrunn… jeg gleder meg! Det blir et også et mini decoupage kurs.

Kl 12.00-15.00 i Mælagata 29, Skien.

Vi ?SES!… og om du har lyst, ta gjerne med deg noe du har laget.

<<kreativ kafe

<<Kreativ kafe 23 januar – og glede skapte vi

<<Kreativ kafe 9 januar – og glede skapte vi

<<Kreativ kafe 12 desember – og glede skapte vi

<<Kreativ kafe 28 november – og glede skapte vi

<<Kreativ kafe 14 november – og glede skapte vi igjen

<<Kreativ kafe 31 oktober – og glede skapte vi

<<Kreativ kafe 24 oktober – og glede skapte vi

<<Kreativ Kafe 17 oktober – og glede skapte vi

<<Kreativ kafe 3 oktober – og glede skapte vi igjen

<<Kreativ kafe 12 september –  og glede skapte vi