Kreativ kafe 6 mars – og glede skapte vi

Kreativ kafe 6 mars

«Takknemlighet er hjertets hukommelse» – Jean Baptiste Massieu

Kreativ kafe 6 mars 2 kopiera

Line Larsen fra Aquarell Unic design har funnet veien til kreativ kafe denne dagen.

Kreativ kafe 6 mars 3

Line forteller oss om veien i hennes liv, det er en sterk historie, hvor mange følelser kommer frem i dagen. Det som er så vakkert med Lines historie er all den kjærligheten, omsorgen og støtten hun forteller at hun har fått av andre. Dette er en nydelig historie som forteller om hennes takknemlighet for livet og til de som står henne nær.

Kreativ kafe 6 mars 4 kopiera

Hanne Haukås har laget et sjelebilde til Line. «Jeg ser på dette bildet hver dag fordi det viser akkurat hva jeg har møtt i dette livet!»

Line har også laget utrolig mange vakre bilder og hun forteller at det er hennes medisin å være kreativ på denne måten.

Tusen takk for et inspirerende og lærerikt innslag på Kreativ kafe…dette minner oss om å være takknemlige… og å finne gleden i hverdagen…

Kreativ kafe 6 mars 1 kopiera

Det er lenge siden vi har hatt minidecoupage kurs på kreativ kafe, denne gangen ble det tid til det også. Utrolig mange flotte bilder ble det laget… kreativitet er gøy…

De siste gangene har det vært stor interesse for å trekke englekort … og det var ikke mindre interesse denne gangen… det ble trukket både englekort og tarot kort.

«Ved å trekke et kort kan du ved hjelp av ytre ting (kortet) bli bevisst på en følelse som du trenger å se nærmere på. Det vil komme opp til overflaten og du kan starte å bearbeide og integrere det i deg. Det er iallefall min erfaring!»

Det som er så fint med å trekke slike kort, er at du blir bevisstgjort på en følelse, som kan gi deg glede i hverdagen. Det står også skrevet nydelig tekst til alle kortene i en liten bok som følger med. Dersom du ønsker å kjøpe englekort eller tarotkort bør du ta en tur innom Tante Theoline eller Ting, Tang og Kaffi, de selger mange forskjellige kort.

Det ble også mange gode samtaler. Du kan på en måte si, at vi alle så hverandre og delte noen av våre innerste tanker og erfaringer… å bli sett…hørt…bearbeide følelser… du er god nok, ALLTID.

«Jeg ønsker å spre positivitet og glede og ved at så mange fantastiske mennesker kommer til Kreativ kafe, kan vi sammen gjøre en forskjell i hverdagen…»

Kreativ kafe 6 mars kopiera

Neste kreative kafe er torsdag 6 mars.

Lee-Ann Østby kommer og forteller om hva hun driver med. Hun jobber med akupunktur og tradisjonell kinesisk medisin og er meget opptatt av hvordan tanker/følelser og maten vi spiser påvirker oss. Jeg gleder meg! Det blir et også et mini decoupage kurs.

Kl 12.00-15.00 i Mælagata 29, Skien.

Vi ?SES!… og om du har lyst, ta gjerne med deg noe du har laget.

 


Vis større kart

<<kreativ kafe

<<Kreativ kafe 6 februar – og glede skapte vi

<<Kreativ kafe 23 januar – og glede skapte vi

<<Kreativ kafe 9 januar – og glede skapte vi

<<Kreativ kafe 12 desember – og glede skapte vi

<<Kreativ kafe 28 november – og glede skapte vi

<<Kreativ kafe 14 november – og glede skapte vi igjen

<<Kreativ kafe 31 oktober – og glede skapte vi

<<Kreativ kafe 24 oktober – og glede skapte vi

<<Kreativ Kafe 17 oktober – og glede skapte vi

<<Kreativ kafe 3 oktober – og glede skapte vi igjen

<<Kreativ kafe 12 september –  og glede skapte vi