«Igangsetter» kurs – desember

Igangsetter kveldskurs desember

Har du lyst til å utfordre deg selv og bli inspirert?

Bli med på «Igangsetter» kurs.

Dette kurset retter seg mot den kreative mann og kvinne i gata som ønsker å komme i gang med å finne sin kreativitet.

Vi begynner med å finne et tema eller sette ord på en følelse som du har møtt denne dagen, eller er oppe i akkurat nå. Deretter finner vi servietter som skal limes på lerret og maler i de farger du ønsker etterpå.

Temaet kan være alt mulig, det kan for eksempel være glede, harmoni eller en følelse som du ønsker å bearbeide, Stress og mangel på tid, kan være stikkord i desember. Dersom du ønsker det, kan du trekke et tarot eller englekort, som kan bevisstgjøre deg på noe i den følelsen du velger å se på. Det blir spennende å se hvordan arbeidet ditt utvikler seg og om følelsen endrer seg i løpet av kvelden.

På dette kurset kan du komme og være med på en eller flere kvelder med decoupage. Her tilbyr jeg deg muligheten til å utfordre deg selv, sosialt fellesskap, mestring og å komme i gang med din kreativitet. Kanskje du også blir ferdig med en julegave – den lager du jo…?

Kurs for desember:

Dag, onsdag fra kl 11.00-14.00.

Kveld, tirsdag og onsdag fra kl 18.00-21.00.

                             Siste frist for påmelding: 1 uke før kurset starter

 

Materialer (inklusive 1 lerret), kaffe og te inngår i prisen på kr 1.111,- pr kveld

Påmelding eller spørsmål gjøres til Anita Bjørbekk på ab@kreativkunst.no eller på tlf 469 07 508.

Kontakt<<

PROGRAM:

18.00-21.00 – finne servietter, lime på lerret og male i de farger du ønsker etterpå.