«Din indre kreativitet» kurs med vernissage

Din indre kreativitet

Lyst på din egen vernissage?

Jeg er en kreativ igangsetter, som hjelper deg med å komme i kontakt med din kreative side.

Samme hvor lite egnet du føler deg til å holde i pensel, og skape ditt eget kunstverk – garanterer jeg at du vil få til noe. Teknikkene jeg bruker er enkle og passer for de aller fleste. Målet er å hjelpe deg til å starte, ta tak i din egen kreativitet, som kilde til glede og overskudd. Slik den er for meg.

Kurset «Din indre kreativitet» finner sted i mitt nyoppussede atelier, resultatet stiller vi ut i eget galleri – galleri AB – med vernissage og bobler i glasset. Rett og slett for å ha det gøy og hegne om vår egen kreativitet. Det er lov å være amatør, og samtidige vise ditt kreative uttrykk.  Kanskje inspirer du igjen andre? Selv startet jeg å male i 2011, etter at jeg lyttet til intuisjonen min og gikk innom en kunstbutikk på hjemveien. Et innfall som på mange måter har gjort livet mitt til et bedre sted å være i.

Jeg bruker å sammenligne jobben min med trimkarusellen versus New York maraton. Vi er trimkarusellen. Mannen og kvinnen i gata som kommer sammen for å utfordre seg selv, på sitt nivå. Målet er ikke løpe en hel maraton. Målet er komme i kontakt med noe som gjør deg godt, i et sosialt fellesskap. Vi har vel alle sett hvor gøy damene i Grete Waitz løpet har det, med proffe startnummer på brystet. Vi har vår egen utstilling, i eget galleri – hvor du kan invitere de du vil.  Bobler i glasset og din egen kunst på veggen – er vårt startnummer.

I mine kurs inngår også enkle meditative teknikker jeg selv har stor glede av. Dette er en måte jeg samler meg på og får en time out. Grunnen til at dette inngår i kurset, er fordi meditasjon er viktig for å finne indre ro, slik at negativt tankespinn ikke lenger forurenser våre tanker.

Jeg tilbyr kurs til den kreative mann og kvinne i gata og til bedrifter som ønsker å finne den boblende gode følelsen sammen med andre og bli inspirert – glemme tid og sted et øyeblikk og bare være – det styrker samholdet i en gruppe på en god måte, det er i alle fall min erfaring.

Med mine kurs tilbyr jeg:

Sosialt felleskap:

Vi er sosiale vesener og trenger noen som bryr seg, noen å dele tanker og opplevelser med. Mine kurs fungerer som en møteplass i hyggelige omgivelser, hvor vi får ny positiv input.

Jeg er av den oppfatning at vi mennesker tilhører hverandre og trenger hverandre, og har skapt en arena hvor vi kan møtes.

Egnede lokaler: Atelier og galleri:

I bakgården hvor jeg bor står et nyoppusset romslig atelier. Rett over veien har jeg åpnet eget galleri, Galleri AB, hvor vi har utstilling etter endt kurs.

Mestringsfølelse:

Enkle teknikker, som for eksempel decoupage gir raskt resultat og er flott å starte med. Du limer da servietter på lerret og maler i de farger du ønsker etterpå. I løpet av noen timer kan vi sammen lage noe som er fullt mulig å henge på veggen. Målet mitt er videre å inspirere hver enkelt til å finne fram til sin egen personlige måte å uttrykke seg kunstnerisk på.

 Meditasjon:

Selv har jeg meditert i flere år, og fra knapt å kunne sitte stille i fem minutter med tanker som kvernet i et kaotisk sinn, har dette utviklet seg til å bli noe av det beste med min hverdag. I mine kurs viser jeg enkle meditasjonsteknikker med fokus på pust, og gir guidede meditasjoner. Dette er også noe jeg tilbyr ansatte i bedrifter

Meditasjon<<

 Et sted skal man starte, hvorfor ikke sammen?

 

Vennligst ta kontakt om du som privatperson eller bedrift ønsker å bli med på å skape noe sammen med andre og i tillegg utfordre deg selv og henge ditt kunstverk opp i galleri AB

Har du lyst til å utfordre deg selv?

Bli med på «Din indre kreativitet» kurs med Vernissage – utstilling i galleri AB.

Dette kurset retter seg mot den kreative mann og kvinne i gata og for bedrifter som ønsker å utfordre seg selv.

Vi begynner med å finne et tema som du er oppe i akkurat nå. Deretter finner vi servietter som skal limes på lerret og maler i de farger du ønsker. Temaet kan være alt mulig, det kan for eksempel være en følelse som du ønsker å bearbeide. Dersom du ønsker det, kan du trekke et tarot eller englekort, som kan bevisstgjøre deg på noe i den følelsen du velger å se på.  Det blir spennende å se hvordan arbeidet ditt utvikler seg og om følelsen endrer seg i løpet av disse to dagene kurset varer.

Etter lunsj begge dager, blir det en guidet meditasjon, hvor jeg leder deg på en indre reise. Her bruker jeg min måte å manifestere det jeg ønsker å tiltrekke meg i hverdagen. Denne meditasjonen utfører jeg selv hver eneste kveld. Det er en kombinasjon av flere meditasjoner jeg har lært på forskjellige kurser, som jeg har gjort om til min egen.

Meditasjon<<

På dette kurset tilbyr jeg deg muligheten til å utfordre deg selv, sosialt fellesskap, mestring og meditasjon.

VERNISSAGE – de siste to timene på dag to skal vi ha utstilling i galleri AB, som ligger i Lundegata 29. Du kan invitere hvem du vil til å se ditt kunstverk! Jeg gleder meg til å se hva du får til!

Materialer (inklusive 4 lerreter), kaffe, te og frukt inngår i prisen på kr 4.444,-

Påmelding eller spørsmål gjøres til Anita Bjørbekk på ab@kreativkunst.no eller på tlf 469 07 508.

Kontakt<<

PROGRAM:
Dag 1

10.00-12.00 – finne servietter og lime på lerret.
12.00-12.30 – lunsj
12.30-13.30 – guidet meditasjon
13.30-16.00 – male på lerret
Dag 2
10.00-12.00 – finne servietter og lime på lerret.
12.00-12.30 – lunsj
12.30-13.30 – guidet meditasjon
14.00-16.00 – VERNISSAGE i Galleri AB

 

Kontakt<<

Drømmekultur…>>

Link til åpning av galleri AB og Refleksbevegelsen ?SES den 2 november 2013:

<<Synlig glede på åpning av galleri AB og ?SES!