Dajana Make up… Fremhev din skjønnhet…

Dajana1_redigerad-1 - Kopi

For et år siden var jeg og min datter på en fotoshoot hvor vi ble stylet og sminket… de bildene som ble tatt der har jeg fått utrolig god bruk for nå som jeg har laget online-kurser og blitt synlig på nett.

Det var da jeg fikk en idè om at jeg skulle lære meg å sminke meg selv, for jeg har ikke brukt så mye sminke og har ikke peiling på hva jeg trenger av utstyr eller hvordan jeg bør sminke meg…  derfor ønsket jeg å melde meg på et kurs for å lære… og jeg elsker jo å lære nye ting…

Da kom Dajana Tomanovic til meg via en felles venninne og jeg meldte meg på kurs… og det var et utrolig profesjonelt og lærerikt kurs hvor Dajana forklarte og vi noterte… glede… lære å fremheve din skjønnhet… 

 

Dajana2_redigerad-1

Her ser dere sminkebordet hvor modellene satt, mens vi så på at Dajana sminket og forklarte på en god måte fremgangsmåten og teknikkene hun brukte. Det var et stort utvalg av forskjellige produkter og vi fikk godt innblikk i Dajana sin erfaring.

Hm… jeg tror ikke jeg kommer til å ha det utvalget… men mye spennende og gode tips fikk vi.

 

Dajana3_redigerad-1 - Kopi

Grimm AS var en av sponsorene til dette kurset og hadde med seg flotte hårpleieprodukter fra Hempz.

 

Dajana5_redigerad-1

Herikke Tonerud er en kløpper på å flette… så det var mange som fikk flettet håret i vakre fletter denne dagen.

… og jeg var med på en selfie konkurranse… sjekk den poseringen til høyre… jeg må jo bare vinne konkurransen… 😉

 

Dajana6_redigerad-1

Det var også duket for en overraskelse… Alexandra Joner var tilstede og hun lanserte sin nye singel «Bottoms Up!» denne dagen og vi fikk høre den kreative og glade sangen… den ga virkelig god energi og glede.

 

AlexandraJonerBottomsUp_redigerad-1

Trykk på bildet over eller på denne linken og gå inn på bloggen til Alexandrea Joner for å høre gladsangen Bottoms Up!

 

dajana7_redigerad-1

Vi fikk også servert en nydelig lunsj og til slutt en lekker og smakfull dessert.

 

Dajana8_redigerad-1

Her er Dajana Tomanovic sammen med sine to modeller for dagen… de var vakre fra før, men Dajana fremhevet deres skjønnhet enda mere… og de var strålende fornøyde!

 

Dajana9_redigerad-1

Tusen takk for en lærerik og flott opplevelse Dajana Tomanovic! … og for goodiebagen med alt det lekre innholdet.

Det kan nok være at jeg kommer på flere kurs for dette var lærerikt og gøy! Som alltid når vi er i en gruppe så blir det mange gode samtaler… og det gjorde det her også så takk til alle dere vakre og hyggelige jentene som var med på kurset.