«ECORINASCIMENTO MONTEPULCIANO» – 8 mai til 2 juli 2016…

castle5 copy

10 av mine bilder er med i denne utstillingen som har vært i Medici-fortet i Montepulciano i Italia.

 

castle2 copy

På bildet over ser du Kulturrådmannen, Franco Rossi, Massimiliano Silvestri og viseordføreren i Montepulciano foran noen av mine bilder.

På åpningen av X Florence Biennale i september 2015 kom Massimiliano Silvestri, grunnlegger av den kulturelle «EcoRinascimento» av Firenze, bort til meg… Vi snakket sammen og han syntes mine bilder og mitt syn på farger var meget interessant så han inviterte meg med på hans neste utstilling som var i Chianciano i desember … og han hat tatt med bildene mine på mange flere utstillinger siden den gang.

Jeg er så takknemlig for at Massimiliano har tatt så godt vare på alle mine bilder som er i Italia…glede… takknemlighet…

«Ved å inspirere og hjelpe hverandre kan alle drømmer bli til virkelighet, vi må bare tørre å vise frem og fortelle andre om drømmen vår!» Jeg har begynt – tør du å bli med?

Min erfaring er at det å være åpen i møte med andre mennesker kan gi fantastiske muligheter og gaver… det skaper nettverk og ved å støtte hverandre kan det også gi vinn vinn til alle parter… Se og bli sett… nye muligheter…

 

castle copy

En flott utstilling!

 

castle3 copy

Utstillingen, organisert av den kulturelle foreningen «EcoRinascimento» av Firenze, og av arkitekten Massimiliano Silvestri og designer Elisa Amerena, fremmer samtidskunst, eco kunst og håndverk. De ønsker også å spre bevissthet om betydningen av kunstens rolle i bymiljøet, akkurat som renessansen har satt sitt preg på mange av byene i Italia…

 

castle4 copy

 

«EcoRinascimento» sin Visjon:
Den kulturelle foreningen «EcoRinascimento»  har en visjon om å fremme miljømessig bærekraftig livsstil.
De foreslår overfor general regjeringen og til private prosjekter Eco byforming og integrert bærekraftig mobilitet i by- og regionplanlegging.
Foreslår utbygging og fornyelse av byen gjennom bærekraft, kunst og teknologi.
EcoRinascimento fremmer en kulturell endring med vår levemåte gjennom å sette søkelyset på vår miljøatferd.
Det foreslås løsninger for å overvinne kriser, fremme prosjekter økologisk, alternativ energi, energisparing, eco-design, grønn bygning, bioklimatisk, self-konstruksjon, hagebruk hage, økologisk landbruk, ernæring og naturmedisin.
De foreslår prosjekter med fornybar energi som bidrar til å restrukturere de områdene som ble undersøkt, og slå inn poeng med en sterk identitet og attraksjon. Kombinere den teknologiske utviklingen i harmoni med historien og landskapet, og skape synergier mellom fagfolk, kunstnere, håndverkere og bedrifter.
«Vår utfordring er å gjøre byene bærekraftige og levende»
I denne forbindelse arrangerer «EcoRinascimento» foreningen konferanser, utstillinger, arrangementer og kulturelle aktiviteter.