GRATIS Webinar mandag 20 november kl 20.00

Meld deg på GRATIS WEBINAR >>

 

DuHarAlltidElav

I dette webinaret vil jeg snakke om en av grunnpilarene jeg har under HELSE, som er et tema i Sykkel Livshjulet. Det er et gratis online kurs som jeg lanserte for noen uker siden. Der kan du kartlegge hvor du er kontra hvor du ønsker å være i livet ditt.

For at du skal kunne NÅ dine mål i livet er det viktig at du VET hva du ønsker deg og det kan du finne ut av ved å gjøre oppgavene i gratiskurset mitt.

 

Dersom du ikke har meldt deg på GRATIS online kurs, SYKKEL LIVSHJUL meld deg på her >>

 

Jeg kommer til å snakke om at du er dine tanker og at DU ALLTID HAR ET VALG.

Webinaret varer i ca 30 minutter og jeg vil også dele med deg en oppskrift på hvordan du kan lage din egen beredskapsplan slik at du kan være i forkant og snu dine depressive tanker. Det er supert å gjøre om du blant annet er følsom for mørketiden eller stiller store krav til deg selv.

Min erfaring er at du kan tenke deg frisk, glad og full av energi uansett hva du står i. Dersom du i tillegg spiser sunt, trener jevnlig og får nok søvn er du godt rustet til å møte enhver situasjon som livet gir deg på en god måte.

 

Meld deg på GRATIS WEBINAR >>

 

Webinar lav

 

PS: På dette gratis Live webinaret kommer jeg til legge frem noen gode tilbud til deg på diverse Veiledningspakker.

 

Live webinarene er gratis og det er valgfritt om du vil benytte deg av mine tilbud.

 

Pps: Som coach og veileder ønsker jeg å være en støttespiller for deg i det du møter på veien. Dersom du ønsker hjelp til noe du står ovenfor, bestill en gratis motivasjonstime nå.

Motivasjonstime er 20 minutter for å kartlegge dine ønsker og for å legge en strategi for veien videre.

Trykk her for å bestille en gratis motivasjonstime >>