Mulighetspodden – Lansering 8 oktober 2018

Lutter øre – mulighetene ligger foran deg

I et hus i Skien sitter fire forventningsfulle sjeler. De skal snart lansere en ny podcast – Mulighetspodden. Mulighetspodden skal ta deg rett inn i våre møter der vi diskuterer, synser og deler av våre erfaringer i det å lage ulike typer nettkurs.

Nettkurs er for oss en utmerket måte å komme bredere ut med våre erfaringer og kompetanser direkte til våre målgrupper.Og vi har altså lyst til å dele våre erfaringer med deg som lytter.

Vi håper at DU vil la deg inspirere til å gå i gang med å lage nettkurs slik at enda flere – oss inkludert får kjennskap til dine unike kompetanser og erfaringer.

mulighetspodden
Her ser du de forventningsfulle podderne som alltid leter etter nye muligheter. Fra venstre: Linda Cecilie Furulund, Anita Bjørbekk, Pernille Bache og Heidi Bjørbekk med det glade uttrykk foran.
 

 

 Vi har stor tro på at Norge og verden trenger mange stemmer og perspektiver og kompetanser og erfaringer
– derfor hiv deg rundt og gi oss alle flere nettkurs.

 

Håper at du dermed vil lutter øre og få med deg den aller første episoden mandag 8. oktober 2018. Her vil du bli bedre kjent med oss som står bak podden. Det er Pernille – industridesigner med et gratiskurs snart på trappene som handler om å gå fra ide til produkt, det er Anita som har flere gratiskurs og nettkurs bak seg som handler om coaching og fargeforståelse, det er Heidi som med sin økonomibakgrunn ønsker å gi bedrifter økte inntekter og til sist er det Linda Cecilie som har gratiskurs ute om tilskuddsmuligheter for kunst/kultur og holder på med å lansere nettkurset sitt om samme tema.

Sjekk ut Mulighetspodden denne podcasten er for deg som ønsker å bruke din erfaring og kunnskap og nå ut med nettkurs/onlinekurs.

PS! Våre kurs finner du her:

Logo-med-rosa-1

​Gratiskurs om tilskuddsmuligheter ved Linda Cecilie Furulund​​​

Fra ide til produkt ved Pernille Bache – kommer snart

Onlinekurs excel, budsjett m.m. ved Heidi Bjørbekk

​​Gratiskurs om farger og energi m.m ved Anita Bjørbekk​​​

En Podkast er en måte å publisere og kringkaste lyd- og videoopptak på Internett. Podkaster kan avspilles når brukeren selv ønsker det, til forskjell fra tradisjonell  lineær kringkasting som følger et fastlagt sendeskjema. Mange podkaster er studiosamtaler tatt opp med enkelt lydutstyr. (Kilde Wikipedia).