Mulighetspodden – episode 3 – kom i gang med onlinekurs

Tema for denne episoden er «kom i gang»

I denne podcasten snakker vi, Anita, Linda Cecilie, Pernille og Heidi om hva vi gjorde da vi valgte å sette i gang med å lage nettkurs/onlinekurs.

Vi har alle brukt vår kompetanse og erfaring som grunnlag for å lage onlinekurs.

Dersom du har kunnskap om noe du ønsker å gi ut til andre, så er kanskje onlinekurs noe for deg. Da er det fint å vite at det er mange valg å ta og noen ganger kan det være vanskelig å forstå hva disse valgene innebærer. Dette er noe vi diskuterer i denne episoden og forteller litt om våre erfaringer og hvilke valg vi har gjort.

Hva trenger man av verktøy for å starte å lage onlinekurs?

Hvilken plattform skal man velge å legge onlinekurset på og hva slags nettverk er fint å ha i en slik prosess.

Du blir bedre kjent med oss i denne episoden hvor vi deler våre erfaringer med deg slik at du har mulighet til å forstå hva det betyr for deg om du velger å gjøre det på den ene eller den andre måten. Vi har gjort forskjellige valg og du kan høre hvilke konsekvenser det har hatt for oss.

Sjekk ut Mulighetspodden denne podcasten er for deg som ønsker å bruke din erfaring og kunnskap og nå ut med nettkurs/onlinekurs.

PS! Våre kurs finner du her:

Logo-med-rosa-1

​Gratiskurs om tilskuddsmuligheter ved Linda Cecilie Furulund​​​

Fra ide til produkt ved Pernille Bache – kommer snart

Onlinekurs excel, budsjett m.m. ved Heidi Bjørbekk

​​Gratiskurs om farger og energi m.m ved Anita Bjørbekk​​​

En Podkast er en måte å publisere og kringkaste lyd- og videoopptak på Internett. Podkaster kan avspilles når brukeren selv ønsker det, til forskjell fra tradisjonell  lineær kringkasting som følger et fastlagt sendeskjema. Mange podkaster er studiosamtaler tatt opp med enkelt lydutstyr. (Kilde Wikipedia).