Mulighetspodden – Bonus – ting som kan gå galt når man publiserer online

Overraskelser som oppstår når man legger ut et onlinekurs/nettkurs.

Da Pernille publiserte sitt gratiskurs oppstod det noen ting som gjorde at hun måtte snu seg om å fikse ting som ikke fungerte.

Man tror at ting er klart, men så viser det seg at alt allikevel ikke er helt på plass.

Sidene på gratiskurset til Pernille lå fritt tilgjengelig på nettet.

bonus publisere

Dersom man har lagt gratiskurset på sin nettside må sidene du lager kurset på, skjules før du publiserer siden. Da blir siden ikke søkbar på Google.

Da Linda testet gratiskurset til Pernille fikk hun ikke sett videoene. Pernille hadde lastet opp videoene på Youtube, men for at videoene skulle kunne vises på hennes nettside måtte hun endre på noen innstillinger på Youtube.

Pernille hadde ikke fått på plass GDPR, personverninnstillinger når man skal bygge liste. Dette måtte hun finne ut av og få på plass.

 

Sjekk ut Mulighetspodden denne podcasten er for deg som ønsker å bruke din erfaring og kunnskap og nå ut med nettkurs/onlinekurs.

 

 

 

 

 

PS! Våre kurs finner du her:

Logo-med-rosa-1

​Gratiskurs om tilskuddsmuligheter ved Linda Cecilie Furulund​​​

Fra ide til produkt ved Pernille Bache

Onlinekurs excel, budsjett m.m. ved Heidi Bjørbekk

​​Gratiskurs om farger og energi m.m ved Anita Bjørbekk​​​

En Podkast er en måte å publisere og kringkaste lyd- og videoopptak på Internett. Podkaster kan avspilles når brukeren selv ønsker det, til forskjell fra tradisjonell  lineær kringkasting som følger et fastlagt sendeskjema. Mange podkaster er studiosamtaler tatt opp med enkelt lydutstyr. (Kilde Wikipedia).